Szerintetek mi bajom lehet? Azaz nem is baj, csak hát mégis.
Sziasztok,leírnám a problémámat és remélem tud valaki segíteni..
Az a nagy helyzet hogy mostanában hamarabb elfáradok.. Régebben aludtam 10-11ig vagy tovább,de fenn is bírtam lenni. és az utóbbi 1 hétben pedig már este 9 kor álmos vagyok és már 7-8kor fenn vagyok... mindig tovább vagyok/ voltam fenn... végülis nem zavar annyira, csak ha megakarok nézni egy filmet,vagy valamit azt sem tudom:S 15 éves vagyok,szóval nem tudom mi lehet a baj. nincs energiám szinte semmihez... Ja és még mielőtt elfelejtem, azóta amióta ilyen korán álmos leszek,mindig álmodok valamit... előtte is álmodtam nem azt mondom hogy nem csak azóta mindennap... :S lehet hogy kimerültem,és elfogyott az energiám? ha igen akkor mit tehetnék? kicsit hosszú lett,bocsi :S de köszi hogy elolvastad (: Üdv.
2 hónapja voltam utoljára labor vizsgálaton.
másodiknak: hát kb nyáron 1 fele mér aludtam... hagyom is magam mert nem bírok fenn lenni... szóval ha tetszik ha nem le kell feküdnöm :D csak anya is most megijedt hogy mi lehet a baj hogy ilyen korán lefekszem.. de azért köszönöm (:
*Az ember legpihentetőbben éjfél előtt 3-4 órával alszik.
Ez egy baromság. Teljesen egyénfüggő, kinek milyen a biológiai órája. Én pl. hiába fekszem le, 11 előtt el sem tudok aludni, csak forgolódom és idegeskedek, hogy miért nem bírok elaludni. Ha meg 11 után fekszem le, nem kell 5 perc.
Az alvásnak valóban vannak szakaszai, de ez nem attól függ, mennyit mutat az óra.
Kérdező, én inkább arra tippelek, hogy "túlaludtad" magad a nyáron. Gondolom, nagyon nem eröltetted meg magad a szünetben (nem is kell!). Ha a 2 hónappal ezelőtt vérképed rendben, nagy bajod nem lehet.
Egyél sokkal több gyümölcsöt és zöldséget, mint eddig, igyál több vizet/ásványvizet, egyél kevesebb cukrot/csokit (ha esetleg sokat eszel), és tornázz napi legalább egy órát intenzíven. Vagy biciklizz egy órát. Szerintem pár nap után lesz eredménye. Ha mégsem, akkor doki.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:26
Ez nem igaz... Én például el se tudok aludni éjfél előtt, illetve nagyon nehezen. Éjfél után fele annyi idő se kell.
3iknak (:
rengeteg vizet iszok ( napi 3-4 L vagy több) alapjáraton lemegy ennyi. Rengetek zöldséget gyümölcsöt eszek mindig.. napi 3x eszek zöldséget vagy gyümölcsöt.. És hogy érted azt h túl aludtam magam?? És most sem lazsálok.. megyek ahova kell meg takarítok.. de akkor is fáradok ha a gép előtt ülök :SS soha enm volt még ilyen:S tornázok is.. de ha nem akkor is fáradt vagyok... Nem kéne egy 15 éves lánynak így kifáradni.. de ez egy hete van köröbelül..:S majd meglátom hogy mi lesz. holnap megyek gondozásra ( cukorbeteg vagyok ) és hátha ők is tudnák... de azért köszi (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!