Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nem tudok aludni?

Miért nem tudok aludni?

Figyelt kérdés
Egész nap álmos vagyok de éjjel csak 3 körül alszok el és ebből meg az lesz hogy délbe kelek de utána álmos vagyok de nem alszok hogy éjjel tudjak.
2011. aug. 16. 13:55
 1/9 anonim ***** válasza:
én is így vagyok:S
2011. aug. 16. 14:04
 2/9 anonim ***** válasza:
ráadásul mindjárt suli. akkor meg nemhogy 3-4kor alszok el, hanem 5-6kor fel kell kelni:S nemtudom hogy hogy fogom bírni:S
2011. aug. 16. 14:06
 3/9 anonim ***** válasza:
én is dettó...
2011. aug. 16. 14:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Igyatok citromfű teát, napi 2*2dl, én már első nap úgy aludtam tőle mint akit fejbe vágtak, itt ajánlottam 2 személynek is mind kettőjüknek bevált!!! Ha kipróbáljátok, írjátok meg nektek segített-e!!!
2011. aug. 16. 14:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Én már mindent próbáltam, citromfű, macskagyökér, komló, orbáncfű, stb... rajtam még több szem Dormicum se segít, erősebb altatót meg nem merek erőltetni...
2011. aug. 16. 14:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Aktívan kell eltölteni a napot (mozgás,sport,kemény fizikai munka)és este garantáltan elalszol hamar!
2011. aug. 16. 18:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszoló tippje is megcáfolva általam.
2011. aug. 16. 22:05
 8/9 anonim ***** válasza:
én is így voltam a múlt hétig... :P szép lassan óránként kell visszaállni... fel kell húzni az ébresztőt először 10 órára... aztán 9-8-7-6-5?? és nap végére a tevékenységektől úgyis ki fogsz fáradni és így könnyebben visszaállsz bagolyból tanuló üzemmódba ;)) sok szerencsét a "belsőóra állításhoz" :) 1 hét alatt meg lehet csinálni... =)) (élő példa a válaszadó :) )
2011. aug. 16. 22:38
 9/9 anonim válasza:
fekügyéé le időben
2011. aug. 19. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!