Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hallottam, hogy a Q10 vitamin...

Hallottam, hogy a Q10 vitamin jót tesz a szívnek és a keringésnek. Ez igaz?

Figyelt kérdés
Mert 25évesen szívproblémákkal küszködöm és az eddig felírt gyógyszerek nem igazán váltak be.
2008. márc. 5. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én szedtem egy ideig, semmi változást nem tapasztaltam. Az igazáshoz viszont hozzátartozik, hogy nincsenek szívproblémáim.

Szerintem bármiféle eredmény hosszútávon jelentkezhet. Próbáld ki, nem vesztesz vele. Elvileg sokminden másra is jó.

2008. márc. 5. 11:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen a Q10 a szív vitaminja,japánban minden szívbetegnek kötelezően felírják.A szívbillentyűk működésére kimondottan jó hatással bír.Ezen felül védi a fogínyt.Csak ajánlani tudom.Egyébként az emberi szervezet is termeli,de minél idősebbek vagyunk annál kevesebbet,ezért nem árt pótolni,lehet,hogy a sejtek öregedését is lassítja.
2008. márc. 9. 11:05
 3/4 anonim ***** válasza:
56%
Vitamint se szedj "csak úgy". Orvos tudja megmondani (kivizsgálás után), hogy mire van szükséged.
2008. ápr. 21. 02:04
 4/4 anonim ***** válasza:
A Q10-et nyugodtan lehet "csak úgy"szedni,a doki-vitamin lévén-úgysem biztos,hogy sokat tudna róla(elnézést).Valóban áldásos a hatása,mellette érdemes E-vitamint,magnéziumot és folsavat is pótolni ha szívproblémánk van(A legjobb egy jó minőségű multi)
2010. dec. 3. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!