Hallottam, hogy a Q10 vitamin jót tesz a szívnek és a keringésnek. Ez igaz?
Figyelt kérdés
Mert 25évesen szívproblémákkal küszködöm és az eddig felírt gyógyszerek nem igazán váltak be.2008. márc. 5. 11:35
1/4 anonim válasza:
Én szedtem egy ideig, semmi változást nem tapasztaltam. Az igazáshoz viszont hozzátartozik, hogy nincsenek szívproblémáim.
Szerintem bármiféle eredmény hosszútávon jelentkezhet. Próbáld ki, nem vesztesz vele. Elvileg sokminden másra is jó.
2/4 anonim válasza:
Igen a Q10 a szív vitaminja,japánban minden szívbetegnek kötelezően felírják.A szívbillentyűk működésére kimondottan jó hatással bír.Ezen felül védi a fogínyt.Csak ajánlani tudom.Egyébként az emberi szervezet is termeli,de minél idősebbek vagyunk annál kevesebbet,ezért nem árt pótolni,lehet,hogy a sejtek öregedését is lassítja.
3/4 anonim válasza:
Vitamint se szedj "csak úgy". Orvos tudja megmondani (kivizsgálás után), hogy mire van szükséged.
4/4 anonim válasza:
A Q10-et nyugodtan lehet "csak úgy"szedni,a doki-vitamin lévén-úgysem biztos,hogy sokat tudna róla(elnézést).Valóban áldásos a hatása,mellette érdemes E-vitamint,magnéziumot és folsavat is pótolni ha szívproblémánk van(A legjobb egy jó minőségű multi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!