Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek, hogy ne rágjam az...

Mit tegyek, hogy ne rágjam az ujjam?

Figyelt kérdés
A köröm melletti bőrt rágom, már általános óta. Egyik lány csinálta, aztán én is elkezdtem. Mindig minden ujjam sebes. Ha stresszelek, ha unatkozom, illetve,ha találok részt, ami nem tökéletes még. Szóval szinte mindig rágom. Előtte a körmömet rágtam, de arról sikerült leszokni, utána jött a bőr. Van valakinek ilyen problémája? Hogyan szokjam le?
2011. aug. 14. 09:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Könnyű azt mondani, hogy elhatározás kérdése! :/ Én már 11 éve körmöt és bőrt rágok, már egy csomószor próbáltam volna leszokni, de egyszerűen nem megy, mert valaminek ott kell lennie a szám közelében! A körmömet sose vágom, mert mindig tövig le van rágva. Ha egy kis időre meg sikerül nem rágnom, akkor se nő vissza a körmöm és megint belekezdek a bőrrágásba és a körömigazítgatásba. Nem tudok én se leszokni, amúgy meg szerintem annyira azért nem szörnyű.
2011. aug. 14. 16:13
 12/16 A kérdező kommentje:
Nekem szörnyű. Gondolj bele, a te körömrágási energiádat, én mind bőrrágásra használom:D Nekem, eléggé sebes szokott lenni, és amint lehet a varat is lerágom, ezzel újjab sebet okozva.
2011. aug. 14. 18:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is ezzel a problémával küszködöm, én elhatároztam hogy szép körmöket akarok, nekem igy sikerült leszokni a körömrágásról, a bőrrágásról még nekem sem sikerült...
2011. aug. 17. 10:46
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia, nekem úgy sikerült leszokni a köröm-bőr rágásról hogy lehet kapni pl. a dm-ben olyan körömrágás elleni körömlakkot

aminek iszonyú keserű ize van, szóval egy kicsit mellékentem a bőrömre és akkor azt sem rágtam.

A másik ami szintén segített hogy ugye valamit muszály volt a számhoz rakni így egy ilyen gumis kindertojás figurát rágtam. Te is találj valamit ami könnyen a zsebedbe fér. És hidd el el fogod veszíteni, és akkor már rájössz hogy nem is kell semmi! :)

2011. aug. 17. 10:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Ugyanezzel a problémával küzdök, de ha nem a körmömnél rágom a bőrt, akkor a számon, ezért inkább csinálom a körmömnél. Egyébként szintén dmben kapható kézfertőtlenítő, aminek annyira rossz íze van, hogy hányingerem van tőle, ha benyalom :D Esetleg kipróbálhatod azt is.
2011. aug. 17. 13:46
 16/16 anonim ***** válasza:
szia, én sosem rágtam a körmeimet, mert mindig túl kicsik voltak(hamar betörnek) hanem én az ásványvizes flakonnak a kupakhoz tartozó kis izéjét szoktam levenni és rágcsálni... oO Szerintem ha lenne körmöm biztos hogy azt rágnám. Nem tudom, miért lehet, szerintem is annyit tudsz tenni, hgoy bekened valami keserű lakkal... vagy bekötözöd
2011. aug. 17. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!