Mi jutna először eszedbe, ha megtudnád, hogy egy ismerősöd pszichológushoz jár?
Figyelt kérdés
Esetleg dilisnek hinnéd, vagy elkerülnéd, vagy nem igazán érdekelne... Mit gondoltok?2011. aug. 6. 00:33
11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippet! Már nem vagyok kiskorú. A suliban van ugyan iskolapszichológus, de egyszer bejött az osztályhoz bemutatkozni, és elég gáznak tűnt.... A háziorvosomat meg sajnos nem érdekli semmi, nem foglalkozik a betegeivel. (Ezt nem csak én mondom, tényleg elég hanyagul végzi a dolgát)
2011. aug. 6. 01:25
12/13 anonim válasza:
Dr. Joseph Murphy: A tudatalatti csodalatos hatalma, BEnned a gyogyito ero! c. konyveit ajanlom figyelmedbe!
13/13 Doruss válasza:
Én aggódnék érte egy kicsit, de örülnék, hogy segítséget kér a problémáira, és nem szégyelli magát... akárki akármit mond, még ha dilisnek tart is, hagyd figyelmen kívül. Úgyis neked kell eldöntened, hogy mi a jó neked, ezt nem kell, hogy mások rossz véleménye befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!