Miért nem tudok aludni hajnali 2 után?
1.Izgatott vagy
2.Túl estél a holdponton.
3.KÁvéztál.
4.Cigiztél.
5.Ezt már neked kell tudni.
Én szombat óta kivagyok, pénteken keltem dél körül, jött a szombat hajnalig tartó buli és nem tudtam elaludni csak vasárnap. Azóta nem tudok aludni, ilyen reggel 10 körül szoktam csak elaludni... Egy megoldás elvileg van : Reggel 8 nál tovább TILOS aludni, mind 1 mikor fekszel le. És utána egész nap kerülni kell az ágyat, csinálj bármit csak ne aludj el. Másnap időben lefeküdni és kelni 8-kor.
Suli előtt 1 héttel én is ezt fogom csinálni, addig nincs okom délelőtt kelnem :)
Ne ülj este a gép előtt. Ennyi.
Ha msn-ezel meg hasonlók éjszakába nyúlóan, előbb utóbb átesel a holtponton és már nem tudsz elaludni. Olyankor én is kb. hajnali 1-2 óra tájban döbbenek rá, hogy már fáradt vagyok, folynak össze a betűk, de amikor ledőlök nem tudok aludni.
Leszoktam erről.
Úgy csináld, hogy még véletlenül se aludj délig. Kelj fel korán és csinálj valami programot. Barátnős tali, kirándulás, nagyilátogatás, nagytakarítás, plázatúra, akármi. Estére már rohadt álmos leszel, de ne tedd magad a gép elé.
Feküdj be korán az ágyba, indítsd el egy DVD-t vagy nézd a tévét.
Próbálj meg így elaludni.
Igyál ágyba bújás előtt citromfű vagy orbáncfű teát, ez is segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!