Miért van ez? :13-14 éves korom óta nem változtam semmit (16/l)
Figyelt kérdés
Most 16 éves vagyok, lány.161-162 cm.51-52 kg vagyok.Apa 176,anya 158 cm.Kisebbik öcsém,aki most júliusba töltötte a 9. életévét már 133 cm!A 19 éves bátyám 173 cm, a legnagyobbik bátyám meg olyan 178 cm körül van.És ha azt nézzük a mellem is nagyon kicsi:) a mell alatti kerülete a testemnek: 78cm,a mellem mérete :82cm
Tudd valaki erre magyarázatot?
2011. júl. 25. 14:54
11/15 anonim válasza:
Nőhetsz még mindig, persze, de attól is függ, milyen géneket örököltél:)Nem a kortól függ hogy milyen magas vagy. Nézd meg Judy - t a Groovehouse - ból:)régen én is magas akartam lenni, de megszerettem hogy pici vagyok. A melled miatt meg végképp ne aggódj. szintén nőhet még, de egy 162 cm, 52 kg - os lánynak nem lesznek nagy mellei!!
12/15 anonim válasza:
Az előző válaszolót cáfolnám.165 cm vagyok, 49 kg és "C" kosaras melltartót hordok. Anyumnak is nagy mellei vannak, úgyhogy ez is genetika. Egyébként kb 19 éves koromig eléggé lapos voltam, 20 éves korom után nőttek meg ekkorára.
13/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.:)
Nem akarok én olyan hatalmas melleket,csak azt hogy azért mégis legyen:)
2011. júl. 26. 17:03
14/15 anonim válasza:
Fogsz még nőni, ne aggódj. Úgy tűnik, nem fokozatosan nősz, hanem lassan. Lehet, hogy hirtelen fogsz nőni, és változni sokat.
15/15 Doruss válasza:
Genetika, talán csak annyi, hogy későn érő vagy, vagy csak lassabban fejlődik a tested. Nincs ezzel semmi baj, még nyugodtan nőhetsz, a test végleges formája általában 24 éves korra alakul ki. Addig még van idő, ne félj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!