Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy tudnám ezt a meleget...

Hogy tudnám ezt a meleget elviselhetőbbé tenni?

Figyelt kérdés

panelba lakom és itthon ülök egész nap mert nemtok menni a melegbe sehova

az jó ötlet hogy lehúzom teljesen a redőnyt bezárom az ajtót(ablak nyitva marad) kimegyek a szobából de előtte behozok egy lavor hidegvizet ettől lehűl a szoba?

ha nem akkor más ötletek?

2011. júl. 10. 10:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ahol nem süt be a nap, ott ne húzd le a redőnyt, mert esetleg jobb lesz a közérzeted, ha nincs annyira sötét.

Én nem bírnám a redőnyt semmi áron itthon. :(

Az ablakon bejön a meleg! Éjjelre nyisd ki, ha nem laktok zajos helyen.

Én azért szoktam lavórban vizet behozni, mert törölközővel hűtöm magam. A törölköző pedig hamar megszárad ill. átmelegszik, és olyankor belerakom a vízbe. :D

A lábadat is belerakhatod a vízbe.

2011. júl. 10. 11:41
 12/18 A kérdező kommentje:
már benne van:D éjszaka nyitva az ablak és én szeretem a redőnyt mert tvzni is jobb meg gépezni is
2011. júl. 10. 11:51
 13/18 Offthewall ***** válasza:
No cigi no pia no drog no kóla stb. és 1 nap múlva lesz zsé ventilátorra, 2 hét és klímára. Ne legyél b@lf@sz!
2011. júl. 10. 17:03
 14/18 A kérdező kommentje:
nem iszok nem cigizek nem drogozok vizet iszok nincs pénzem mert gyerek vagyok
2011. júl. 10. 19:06
 15/18 Offthewall ***** válasza:

Én is és nekem meg van. Hát most mit tudok én ezzel kezdeni, ezt dobta neked az automata. Amúgy ne már hogy 30 rokon közül 1 se adott soha zsebpénzt, félre kell tenni. El kell menni normálisabb időbe füvet nyírni, bevásárolni, stb. amit lehet segíteni ismerősöknek pár száz/ ezer forintért. Add el a kinőtt cuccaid közül a jobbakat a neten, vagy a mittudomén milyen játékaid, stb.

Vagy ha úgy gondolod sülj meg. Szüleidnek nem vetetted fel, hogy húdeimádnád őket hogyha lenne 1 kib.szott 4000 forintos ventillátor a szobába ahol általába tartózkodsz?xD Ezt biztos imádnák.

2011. júl. 12. 00:55
 16/18 A kérdező kommentje:

van két szaros gatyám meg egy használt pzs-m eladom neked ha kell

amugy meg nem azt mondta hogy nincs pénzem kajára mindjárt éhendöglök csak azt hogy melegem van

hiába van a másik szobába ventiátor itt még hidegebb van amugy meg má megoldottam

2011. júl. 12. 16:34
 17/18 anonim ***** válasza:

ma 00:55

Fú, de nagyon-nagyon unszimpatikus vagy...

2011. júl. 12. 17:22
 18/18 A kérdező kommentje:
végre normális ember nekem is az amugy
2011. júl. 12. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!