Reflux-ot hogyan lehet gyógyítani? Gyógyszert nem bírok sajnos szedni.
Figyelt kérdés
62éves nő :)2011. júl. 3. 12:28
11/11 anonim válasza:
Csak nyers ételek evésével semmi baja nem lenne,de nyilván nem fog áttérni ilyen radikálisan.Az ember agya nem a főtt ételtől fejlődött...Jézus!Arról nem hallottál,ugye,hogy a főtt ételben semmiféle enzim nincs,és a szervezet fehérvérsejtjei gyülekezőt fújnak,ha ilyet eszünk?Vajon miért?Tudható,hogy ezt a szervezetet ért fenyegető hatásnál csinálják.Azért vagyunk viszonylag egészségesek,mert a nyers ételekkel beviszünk valamennyi életfontosságú enzimet,ami újra mondom,a megfőzött ételben NINCS.
A lúgos vizet forgalmazom,nem én találtam ki a reflux ellen,a mindennapos visszajelzést tolmácsoltam.Nyilván nem mindenkinek ez a végleges megoldás,de rohadtul jobb,mint a kémiai gyógyszer kötekedő kisbarátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!