Elvágott torkot lehet gyógyítani?
Figyelt kérdés
múltkor volt itt egy ilyen kérdés, de nem válaszolt rá senki, aztán le is vették, de engem érdekelne.2011. szept. 18. 12:38
1/8 anonim válasza:
nagy valószínűséggel nem mivel mire bármi segítséghez jutna elvérzik.
kb 4 perc alatt.
2/8 anonim válasza:
Nem feltétlen vérzik el... attól függ, melyik részét vágják át, ha nem éri a nyaki ütőereket és a nagy vénákat, akkor nem biztos azért az az elvérzés, gyógyítani meg miért ne lehetne, csak heges lesz.
3/8 A kérdező kommentje:
értem, köszi!:) és ha pl. elvágja a légzőcsövet, vagy nem tudom pontosan mi a neve, akkor megfullad??
2011. szept. 18. 12:59
4/8 anonim válasza:
hát orvosi segítség hiányában valószínűleg igen, bár előfordul, hogy az orvosok vágják át a légcsövet ez a gégemetszés de ilyenkor azért csinálják, mert valószínűleg a gégétől feljebb valami gátolja a levegő útját, és intubálni se lehet. Ilyenkor egy csövet dugnak a torkába és azon keresztül lélegeztetik.
5/8 anonim válasza:
iagzából nem a légcsövet vágják át, bocsi hülyén írtam :D, a gége egyik szallagját :)
6/8 A kérdező kommentje:
értem, köszi:)
2011. szept. 18. 13:41
7/8 anonim válasza:
Ha nem ér ütőeret, akkor simán túlélhető, vagy ha nagyon gyors segítséget kap. Utána akár rendesen össze is varrható a légcső, de lehet, hogy rekedt lesz, vagycsak suttogni fog tudni az illető.
8/8 A kérdező kommentje:
értem,köszi!
2011. szept. 19. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!