Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van az hogy ennyire...

Miért van az hogy ennyire leblobbolok?

Figyelt kérdés

Egy ideje már ha idegen vagy olyan ember aki nem igazán szimpatikus (aki társaságában nem bírok feloldódni úgy ahogy kéne) váratlanul kérdez valamit, vagy csak mondd valamit, teljesen semleges dolgokokat, pl, mit csinálsz, ki vagy te, előre nézzél, merre mész, ....teljesen apró dolgok és ilyenektől mostanában úgy le tudok blokkolni, hogy kb alig jönnek a szavak, hevesebben ver a szívem alig kapok levegőt, és miután vége a szituációnak akkor gondolkozok hogy bazze mit kellett volna mondani:S pedig télleg semmi rossz indulat nincs ezekben a dolgokban, de én mégis leblokkolok:S,,,,nem értem egy ideje tart, társasági gyerek vagyok, nem jellemző rám egyáltalán a depresszióra való hajlam vagy a kirekesztettség...Eddig azt hittem hogy a cigi miatt van, de azt már vagy 10 hónapja letettem, szóval nem az miatt van ez a leblokkolás.

Valakivel történt már hasonló? Miért lehet ez?:S Nem akarok megbolondulni:S

2011. jún. 12. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem fogsz megbolondulni. Valami rossz élmény lehet a tudatalattidban, ami ért. Erősítsd az önbizalmadat. Rendszeres sporttal, megfelelő étkezéssel, B komplex vitamin szedésével. Napi 3 x citromfüteát kellene fogyasztanod.
2011. jún. 12. 22:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, a sportra már én is gondoltam, ittam vmi speckó teát, de nem sok eredménye volt. Pszichológuson gondolkozok, de eddig úgy voltam vele hogy meg tudom oldani magamtól is, mert eddig mindent megoldottam, de néha teljesen bepánikolok, aggódok, stresszelek, szóval ez nem a normális dolgok közé sorolható és nagyon nem tudom miért, ajánlatos elmenni pszichológushoz? Elvileg nyár van, lesz időm foglalkozni magammal:)
2011. jún. 13. 08:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Én az első válaszoló vagyok. Én depressziós vagyok időnként. Szorongásom is van, ha kiújul a betegségem. Ezek a tünetek nekem nagyon ismerősek. Ilyenkor én pár hónapig antidepresszánst szoktam szedni és hosszabb időre rendbejövök.

Jó egészséget.

2011. jún. 13. 10:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Antidepresszánst nem akarok szedni, annyira nem érzem még veszélyesnek a helyzetet, eddig mindig találtam valamit/valakit ami erőt adott, de mostanában nagyon várat az ilyesmi magára... Kedves válaszoló, nálad az a feszültség amit éreztél összefüggött bizonyos emberek/helyzetektől való félelemmel, olykor teljesen ok nélkül?
2011. jún. 13. 21:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!