Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha az életed elején te dönthet...

Ha az életed elején te dönthetted volna el a nemedet milyen nemű lennél és miért?

Figyelt kérdés
tegnap 19:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Nő vagyok, és ezt is választanám.
tegnap 19:53
 2/18 anonim ***** válasza:
87%

Nő vagyok és bár ezzel semmi bajom, ha választhatnék férfi lennék, mert nekik könnyebb munkát talàlni...

Meg párt találniuk is könnyebb, nőként nem kezdhetnek bókolni a nekem tetsző férfinak, mert akkor rámenősnek nézne, de ha nem jelzem, hogy tetszik, kb semmi esély, hogy pont én jöjjek be neki.... Férfiként sima ügy lenne.

Hát és a társ, meg a munka elég fontos...

Egy dolog, ha férfi lennék, akkor a nőkre kéne "gerjedjek"... Hát ezt nehezen tudom elképzelni, szóval e szempontból mégis maradnék nő, nekem a férfiak tetszenek,....:)

tegnap 19:58
 3/18 anonim ***** válasza:
4%
#5 Nőként még könnyebb. Ha jól nézel ki és nem akarsz kimozdulni akkor online eladod magad és milliókat keresel.
tegnap 20:02
 4/18 anonim ***** válasza:
10%
Genderfluid mint Ruby Rose.
tegnap 20:12
 5/18 anonim válasza:
91%
#6-os bárki eladhatja magát online azzal hogy degeneráltan viselkedik nemtől független.
tegnap 20:13
 6/18 anonim ***** válasza:
95%
Férfiként többet keresnék, jobb pozicióba kerülhetnék, nem kellene szülés végett tönkretennem a karrieremet, nem a kinézetem lenne a fontos, komolyabban vennének és persze több lenne a nyugdijam, jobban élnék.
tegnap 20:31
 7/18 anonim ***** válasza:
91%
Én nem változtatnék a nememen. Szeretek férfi lenni, még ha egyes dolgokban hátrányban is vagyok.
tegnap 20:41
 8/18 anonim ***** válasza:
94%

Én is inkább férfi lennék!

Bár zavarna a lábam között a himbilimbi, de sokkal könnyebb és egyszerűbb lenne a bárhol való állva pipilés.

Nekik minden szempontból sokkal könnyebb az életük és először az anyjuk, aztán a feleségük szolgálja ki őket.

Ők lehetnek szőrösek, pocakosak és akárhány évesek, nem menstruálnak, nem kell szülniük, nem kell megfelelniük senkinek, de mindenhol előnyt élveznek.

Ráadásul sokkal jobban tudnék udvarolni.

Sok mai pasi olyan idióta töketlen, hogy még megszólítani se meri a kiszemelt nőt, na hát én aztán tudnám, hogy mit csináljak és hogyan! :)

tegnap 20:48
 9/18 anonim ***** válasza:

Hetero férfi vagyok.

De egész biztos hogyha a választhatnék, nő lennék

tegnap 20:55
 10/18 anonim ***** válasza:
31%

Fiú szeretnék lenni. Akkor nem érezném magam indokolatlanul bűnösnek, amikor az idióta anyám, amióta az eszemet tudom, naponta tizenötször a fejemhez vágja, hogy "neked fiúnak kellett volna születned!"

16L

tegnap 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!