Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha az életed elején te dönthet...

Ha az életed elején te dönthetted volna el a nemedet milyen nemű lennél és miért?

Figyelt kérdés
tegnap 19:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ez szomorú 13as, ne akarj mások miatt megváltozni
tegnap 21:03
 12/18 anonim ***** válasza:
72%
Soha, soha többé nem választanám a női létezést, de nem kérdeztek meg.
tegnap 21:15
 13/18 anonim válasza:
74%
Mindegy, csak ne legyek ilyen ronda. Ha valaki jól néz ki, akkor férfinak és nőnek is jó lenni.
tegnap 21:23
 14/18 anonim ***** válasza:
74%

Nő vagyok és ugyanezt választanám :)

Szeretem saját magam, és úgy gondolom a férfiaknak sem könnyebb az életük.

tegnap 21:35
 15/18 anonim ***** válasza:
72%
Férfi, férfi és CSAKIS Férfi!!!
tegnap 22:28
 16/18 sompet válasza:
Nem szeretnék fizikailag és szellemileg sem a gyengébb nemhez tartozni, még akkor sem ha számtalan előnnyel jár!
ma 07:47
 17/18 anonim ***** válasza:
69%

Nő vagyok, de inkább lennék ffi. Akkor nem kapnám meg az interjún, hogy nem vesznek fel, mert szülni fogok... Pedig nem is akarok.

Ffiaknak tágabb lehetőségeik vannak a munkaerő piacon, olyan munkákat is vállalhatnak, ami az én fizikumom miatt nem menne.

ma 08:27
 18/18 anonim válasza:

Ja, ha meg férfiként nem vonz a műszaki vonal, az autó vezetés, a fizikai munka, nem értesz ezekhez, akkor emberszámba se vesznek. Nehogy azt hidd hogy minden férfit ezek a dolgok érdekelnek vagy zsigerből vágja őket. Tőletek legalább nem várják el állásinterjún hogy tudjatok mindenfélét sütni, főzni. Egy férfinál meg természetesnek veszik hogy ő fog nehéz dolgokat emelgetni, pakolni, neki kell vezetni, a gépeket ellenőrizni, ezt-azt megjavítani. Ez olyan mintha valaki elfelejtene ebédet vinni a munkahelyre, aztán szólna nektek hogy üssetek már össze gyorsan valamit. Férfinak lenni ezerszer szarabb, mert mindenért téged ugráltatnak. Egyszer felvettek egy irodai munkára, ügyfélszolgálat jellegű. Már első nap azzal kezdte az irodavezető, hogy szereljük már össze az új irodai forgószékeket (csak röpke 30 db) meg cseréljük már ki a LED izzókat a mennyezeti lámpákban, asztali gépeket szedjük már szét mert újakat fognak hozni. Csak mert férfinak születtél, tőled ezeket alanyi jogon elvárják, nőket persze nem kértek meg ilyenekre.

ma 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!