Fannig kérdése:
Vajon mérgező a Tiszafa? Túl fogja élni?
Figyelt kérdés
Ballagásra díszítettük az osztályt és az egyik fiú osztálytársam leszakított egy növényből egy darabot és megrágta de nem nyelte le. Utána kiderült, hogy az Tiszafa és azt mondták, hogy az halálosan mérgező. Ez igaz? Aztán nagyon sokszor kiöblítette a száját és utána elment hányni mert nagyon hányingere lett és hazament. Nem fog meghalni vajon? Mérgező az a növény? Tiszafa.2011. jún. 10. 20:45
1/10 anonim válasza:
De, azt mondták egy időben, ezért keresztfiam gyomrát ki is mosták, Na most meg mi van? Kiderült hogy hasznos gyógynövény!
Semmi baja nem lesz!!!!
A hülyeség ellen pedig nincs orvosság...
2/10 anonim válasza:
Eléggé mérgező, még pedig halálosan... Hát, lehet hogy jobb lenne felkeresnie egy orvost, de talán ha kihányta, nem lesz baja.
3/10 anonim válasza:
Akár mérgező,akár nem,ha nem nyelte le,nem lesz nagy baja,bár a méreg(ha az így is szívódhat nyálkahártyán minimálisan)én is úgy tudtam(olvastam)hogy mérgező,de nyitott vagyok minden véleményre:)
4/10 anonim válasza:
Jaj Istenem, kecskének gondolta magát?
Egyébként a növény tényleg rendkívül mérgező (az ókorban állítólag kis túlzással azt mondták, hogy azt is megmérgezi, aki az árnyékában áll). Igen erősen javasolt egy azonnali látogatás orvosnál!
5/10 anonim válasza:
De vigyék el a szülők...nem?
Miért egy osztálytárs aggódik...csak nem mert igazából a kérdező ette?
:-)))))
6/10 A kérdező kommentje:
Nem dehogy én Fanni vagyok az ő neve meg Zsombor.
2011. jún. 10. 21:09
7/10 anonim válasza:
Jó jó, csak vicceltem...
Mi lenne ha felhívnád, hogy van...és mindenki megnyugszik...
8/10 A kérdező kommentje:
Hehe :D
2011. jún. 10. 21:26
10/10 A kérdező kommentje:
Jól van már szerencsére. :)
2011. jún. 29. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!