Hol tudok füldugót venni, olyat ami minden zajt kiszűr, süketség érzést ad, mert nem tudok már élni, aludni a szomszédoktól?
Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 19:33
1/12 anonim válasza:
patikában, nekem a sima narancssárga szivacsos jött be, kb 100 ft és nagyon jó ha helyesen dogod be, de van akinek nem jó, mert más a füle formája. Szerintem kezdj ezzel és utána próbéáld ki a viaszosat, az drágább.
2/12 eNerdzsy válasza:
Munkaruházatiban is érdemes lehet megnézni, ha az van közelebb.
3/12 A kérdező kommentje:
A patikából az öszes megvolt már egyik se volt jó,nátengedik a zajt,nem hogy a szomszédok visitása,veszekedése,kutya vonyítása,forgalom,de még a szomszéd szobából is átjött a tévéhangja,a pofázás,én meg csöndet akarok végre.Lehalább egy kis időre,de lehet eljutok arra a szintre, hogy drasztikus megoldáshoz folyamodok,és kiszúrom a dobhártyám,mert már hetek óta nem volt csönd,fáradt vagyok,és kialvatlan.
2011. jún. 3. 19:42
4/12 anonim válasza:
dobhártyát azé ne szurkáljad xd xd
munkaruházati boltban mindig van.
vannak azok gumis agybadugós fülhalgatók, arra ha a nagyobbik gumit húzod akkor semmit se enged be. ha nincs más vegyél 1et (500-1500ft közt már lehet kapni) és vágd le a zsinórt, az biztos jo
5/12 anonim válasza:
Most hétvégén van a Hungaroringen a WTCC, ingyenes, talan ott, vagy a palya kornyékén kapni olyan fuldugot, amit Forma1-en is osztogatnak. Nekem van olyanom, mondjuk én nem szeretem, de lehet, hogy neked pont az lenne jo. Kart ne tégy magadban, amugy nalunk is ilyenek a szomszédok, egész nap uvolto gyerekek, funyiro, orjongo kutyak, technozene, éjjeli jovés-menés, tv, radio a nap szinte 24 orajaban. Pedig kertes hazban lakom. Ha modod van ra, probald ki az F1-es fuldugot. (Magad helyett kuldj valaki mast a palyara, mert ott sem tudnal pihenni a zajtol.)
6/12 A kérdező kommentje:
Voltam már f1 és röhögni fogsz az nem zavart annyira,itt inkább az őrjöngő szomszédok zavarnak,mert ha napközben van a balhé amikor alapban is több a zaj az még oké,meg akor melóban vagyok,de ők éjjel csinálják a fesztivált inkább,beisznak ordítank rugdosódnak,csapdalkoznak.
2011. jún. 3. 20:00
7/12 anonim válasza:
Ha nem használtak a patikások, akkor nyilván másmilyen a fülkagylód, mint az átlagnak, nekem tökéletesen szigetel. De az is lehet h rosszul használod. Mindenesetre ahol egyszer voltam patikában kb 20 féle volt, mindet próbáltad már?
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,valamit majd csak beszerzek,és nyugi nem szúrkálódok a fülembe annyit nem ér ez banda.
2011. jún. 3. 20:04
9/12 A kérdező kommentje:
Hát próbáltam a pirós 1000 fölötti gyúrmázhatót,szart se ért és drága volt,a 75 ft-set,a sárgát,meg pár szívacsosat,meg a viaszosat is,de behallottam mindent,még a szomszéd szobából is nem hogy a szomszédok ultrahangos diskurálását,meg a kutyájuk vonyítását,gyerekük sírását.
2011. jún. 3. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!