Reflux! Nagyon fáj, nem tudok aludni! Help! (? )
Valami savlekötőt vegyél a gyógyszertárban,attól helyrejössz.És ezután kerüld a savasító ételeket,evvel megelőzheted a kellemetlen tüneteket!Jobbulást!
Ha más nincs egy kávéskanál szódabikarbóna,ez is segít valamelyest.
Szia!
En is refluxos vagyok 28/f. Mar jopar eve. Kb 2 eve mentem el orvoshoz, mert mar elviselhetetlen volt es szivtajeki szurast is okozott. Ott megallapitottak, hogy a feljovo savtol mar nyelocso fekelyem is van. Felirtak Lansoptolt. Azota napi szinten szednem kell. De fel ev utan es egy ujabb gyomortukrozes utan kiderult, hogy a fekelyem elmult es azt mar akkorra en is eszrevettem, hogy minden tunetem elmult. Nem volt tobb savvisszajoves es semmi mas sem. Igaz, hogy eletem vegeig szednem kell a gyogyszert, ami egy fajta "savlekoto", de ennyit elviselek, hogy ne jojjon tobbet elo, mert kezeletlenul barmi megtortenhetett volna. Azt javaslom, hogy ha teheted, akkor te is menj el orvoshoz egy vizsgalatra. A haziorvosodnak elmondod, hogy mi a panaszod es o azonnal meg fogja irni a beutalot a szakrendelesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!