Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért érzem magam így?

Miért érzem magam így?

Figyelt kérdés
24 éves pánikbeteg vagyok 4 éve. Azóta mindig olyan kimerültnek érzem magam, hiába alszok napi 8-9-10 órát. Sokszor semmihez nincs kedvem, főzni is csak ritkán szoktam, mert nem érzek magamban semmi energiát. Teljesen olyan, mintha nem is aludtam volna eleget, egyszerűen szólva nincs energiám semmihez.Vőlegényemmel élek együtt, nagyon jól megvagyunk, boldogok vagyunk, de ha elmegy munkába, sokszor akkor sincs kedvem főzni, mire hazajön, nem is tudom kitalálni sokszor, hogy mit kéne, takarítani is csak nagy erőfeszítések árán tudok, mert nincs hozzá energiám. Sok zöldséget eszek, meg gyümölcsöt, 1-2 kivételével mindet szeretem, napi 1-2 élőflórás kefírt is iszok, bár lehet az is baj, hogy rendszertelenül eszek, meg nagyon édesszájú vagyok. Most nincs munkám, mert nemrég járt le a szerződésem. Egyébként most próbálkozunk a babával. Érdekes módon, amikor a keresztlányunkkal vagyok(nővérem kislánya másfél éves) semmilyen problémát nem érzek, játszok vele, pelenkázom, etetem, tologatom, olyankor teljesen jól vagyok, még a pánikos tüneteim se jelentkeznek. Magne b6-ot szedek a pánikra, orvosom mondta és sokszor beválik, csak erre az energia hiányra nem tudok mit kitalálni. Ti mit ajánlotok? Egyébként régebben kb.3 évig lovagoltam, nagyon szerettem, csak már nagyon drága, 2500ft/óra. Régebben szakörkként jártam, akkor 500ft/hónap volt.
2011. máj. 21. 22:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs esetleg még diagnosztizált depressziód is? Amiket leírtál, tipikus tünetei annak. Pszichoterápiát ajánlanék.
2011. máj. 21. 22:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Az nincsen, de általában jó kedvű vagyok, de ha egyedül vagyok általában pocsék a hangulatom. Néha elkap egy kis takarítási vagy főzési kedv, de ez nem sűrűn van. Ha a barátnőmmel találkozok, akkor is jól érzem magam.De ez a pánikos szorongás rányomja a bélyegét az életemre. Halálfélelem, meg betegségtől való félelem és tiszta ideg vagyok ezektől a gondolatoktól. A pszichoterápia mennyibe kerül? Köszönöm a segítséget!!!
2011. máj. 21. 22:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha vega vagy,akkor egyértelmű,hogy a hiánybetegség miatti totális kimerültség.
2011. máj. 21. 22:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Tudod az elet nem kivansagmusor! A paroddal boldog vagy es jol erzed magad, tehat akkor termeszetes dolog lenne az, hogy elkezdesz etelt kesziteni, es szepited az otthonodat pl.

Lovaglasra most nincs penz, viszont ezer olyan mozgas forma van, ami kozott lehet valasztani, tehat kezdjel el rendszeresen mozogni, jarj el tarsasagba. kerekpar, seta, uszas, tanc stb..ezek nem kerulnek penzbe, es nagyon jot tesz a szervezetednek, de a leleknek is.

Tanulj meg jogazni! Lehet imadkozni, es a zsoltarokat olvasni, tehat kapcsolatot teremteni a TEremtoddel!

2011. máj. 21. 22:42
 5/7 anonim ***** válasza:
a pszichiáter-aki pánikbetegséget megállapította, tud neked tb alapon pszichológust. Én is pánikbeteg vagyok,és a doki ajánlotta pszichológushoz jártam. /Pest, Dél-pesti kórház/
2011. máj. 21. 22:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vega, imádom a pörkölteket, a rántott, sült húst, egyszóval mindenevő vagyok és még a sütiket is imádom, a rántottát is a tükörtojást is. Kevés olyan étel van, amit nem szeretek!!4
2011. máj. 21. 22:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Szoktam imádkozni, katolikus vagyok, de nem vagyok az a megszállott hívő, csak karácsonykor szoktam menni templomba, de jó ötlet. Köszönöm mindenkinek a válaszokat és megfogom csinálni, jól fogom érezni magam és kész, most jobb kedvem lett!!!
2011. máj. 21. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!