Túl magas vagyok? Vagy ez pont jó? Nem akarok tovább nőni!
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, lány, és 170 cm.ehet hogy pár centivel több.Tudom hogy sokan akarnak magasak lenni, hát én itt meg szeretnék állni, de szerintem még nőni fogok.Ez most akkor normális magasság?2011. ápr. 28. 20:58
11/14 anonim válasza:
Ja, egyébként viszonylag mérvadó az, hogy a családtagjaid, őseid milyen magasak. Nők is, férfiak is.
Közvetlen családomban én vagyok a legmagasabb, de távolabbi rokonok és felmenők között cseppet sem...
13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, a testvérem is magas, az anyám nem túl magas.egyébként lovagolni szoktam. :) Meg fogok próbálkozni az úszással is. :)
2011. ápr. 29. 16:27
14/14 anonim válasza:
együttérzek veled :D énis 13 vagyok, és 175 cm ... eltartott egy darabig, amég el tudtam fogadni magamat ezért :) de sikerült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!