Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » "Depressziós" vagyok? 14/L

"Depressziós" vagyok? 14/L

Figyelt kérdés
mostanában nagyon változó a kedvem, gyakran sírok, majdnem minden nap. de nemtudom hogy miért, mert igazából nincs olyan nagy bajjom, csak sokat csalodok azokban akiket szeretek, és már kedvemsincs mosolyogni sem, a hangulatom is nagyon változó általában 1 nap ugy tellik hogy reggel még naggyából elviselhető de aztán este máár nagyon rossz kedvem lessz és sírok, de van amikor az egésznap bírnék sírni de nemtudom meg magyarázni hogy miért.:|
2011. ápr. 27. 20:10
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
csak a hormonok..kapd össze magad kislány aztán ne sírjál, ennél nagyobb gondok is vannak az életben.
2011. ápr. 27. 20:13
 2/25 A kérdező kommentje:

bocsánat, ezeket még elfelejtettem oda írni :

mostanában nagyon sok horror filmet nézek.. majdnem mindennap.. és más filmet máár megsem nézek szinte.

és mostanában elég sokat gondolkodom azon is hogy öngyilkosnak kéne lennem. de nemtudom megmagyarázni hogy miért járnak ilyenek a fejemben.:/

2011. ápr. 27. 20:13
 3/25 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy mit érzel. Szerencsére bennem ez már lejátszódott. Ha gondolod írj e-mail-t, szívesen beszélgetek veled msn-en.
2011. ápr. 27. 20:16
 4/25 anonim ***** válasza:
Ja és én is 14/l.
2011. ápr. 27. 20:18
 5/25 A kérdező kommentje:

akk lécci dobj 1 e-mail címet

de sztem már csak hnap leszek fent mert most megyek.

2011. ápr. 27. 20:28
 6/25 anonim ***** válasza:

És mióta tart ez? És mindig? Mármint mindig szomorú vagy?

Anyud, apud tud róla? Az öngyilkossági gondolatok milyen gyakran jelentkeznek? Bocsi a sok kérdésért.. de az is lehet hogy csak épp egy gödörben vagy. Én tavaly amikor annyiidős voltam mint te már a végrendeletemet is megírtam xD és teljesen elrendeztem mindent xD de mégsem tettem meg, most meg olyan jó hangulatom van rájöttem hogy van jövőm stb. :) Ha gondolod én is beszélgetek veled :D

15/L

2011. ápr. 27. 21:00
 7/25 anonim ***** válasza:
"és teljesen elrendeztem mindent" ezt úgy értem hogy már megvolt a konkrét tervem az öngyilkosságra xD De mostmár jól vagyok és színésznek készülök xD
2011. ápr. 27. 21:02
 8/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is depressziós vagyok, de én konkrétan meg is tudom magyarázni, hogy miért vannak öngyilkossági gondolataim! Sőt, azt is tudom, hogy nem jogosak, amiket gondolok a saját jövőmről meg önmagamról. Na meg az sem jogos, hogy öngyilkosnak kéne lennem...mert amúgy nem kéne.

Ha te még meg sem tudod magyarázni, akkor én úgy gondolom, hogy nem vagy tisztában a halálod következményeinek súlyával. Meg egyáltalán, hogy mennyi elszántság kell egy sikeres öngyilokhoz.

Az élet egy csoda, szerintem. Ilyet eldobni magunktól...ehhez nagyon nyomós okod kell legyen, nem pedig, hogy "csak úgy/nem is tudom".

Rosszak a családi körülményeid? Lehetne valami konkrét okod?

Talán csaknem véletlenül tették oda azt a 18-as karikát a horrorfilmekre, mivel egy 14 éves ember idegrendszerére rossz hatással vannak! Nem?:) Én úgy érzem, igen.

Ja, és még kiforratlan a személyiséged. Legalább várd meg, hogy milyen lesz a gondolkodásmódod 25 évesen. Sokat fogsz még változni. Nézz vidámabb filmeket. Találd meg, hogy miben vagy tehetséges, vagy mi az, amiben kiteljesedhetsz, és azzal kapcsolatos hobbit űzz.

Vagy, sportolj. Az izommozgás boldogsághormont termel, de tényleg. No meg javul a fittséged is, és az alakod is.:) Amikor rendszeresen sportoltam (legalább heti 3-szor 2 óra), sosem voltam depis. Én ajánlom.:)

Most több nem jut eszembe. Remélem segíthettem.

Üdv.: 20 éves lány

Ui.: Ja, és ne nézz ilyen sok negatív érzelmi töltettel bíró filmet! (Ne nézz sok horrort, thrillert, drámát.)

Még felnőttként sem érdemes, mert az ember beépíti ezeket is az tapasztalatai közé, hát akkor milyen károkat okozhat az ÉRZELMI FEJLŐDÉSEDBEN!:)

Meg egyébként is. Szerezz barátokat, vagy ha vannak, akkor velük foglalkozz. Oszd meg velük a bánatod, és boldogságra lelhetsz.:) Vagy tudományos filmeket nézz! Azokból még tanulhatsz is, és vannak köztük nagyon érdekesek!

Na jó, most már befogom.:D

Szia!

2011. ápr. 27. 21:12
 9/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

egyébként nem rég óta. kb 1 hónapja.

tegnap volt időm átgondolni ezt az egésszet hogy miért van ez, és rájöttem hogy szinte semmi nincs rendben.:/

barátok : igazából sok barátom van, de 2 legjobb barátnőm van, vagyis 3 de vele már féléve nem beszélek mert össze vesztünk, és igazából már nagyon hiányzik :/

a másik kettöt is nagyon szeretem, de néha ugy érzem hogy csak felesleges 3. vagyok:/

család : naa hát erről sem tudok sok jót mondani.. a szüleimmel nem tudok már megbeszélni semmit, nemigazán szoktam velük beszélni.. vagyis hát ugy hogy rólam..

fiúk: hátmost azz see valami jó:/ 1hónapja szakítottam kb a barátommal, de ugy érzem még mindig lehet hogy szeretem.:/ de ő közbe már összejött egy másik lánnyal, de közbe meg nekem irogat hogy még szeret meg ilyenek, de énmár nem szeretném vele ujra kezdeni mert ugysem működne:S de multok megmondtam neki hogy válasszon: hogy én mint sima barát vagy a csaja ér neki többet, de ő neki ugy mint barát nem kellek, de nekem meg ugy nem kell hogy járjunk. ezért megmondtam neki hogy sohatöbbé nem beszélek vele. és igazából ezért is csak én vagyok sz*rul, ő megcsak éli tovább az életét. ezért is nagyon sokat sírtam.:S

2011. ápr. 28. 20:32
 10/25 A kérdező kommentje:
egyébként ezeket még senkinek nem mondtam el hogy mennyire bánatos vagyok mostanába:S csak probálok inkább mosolyogni mint ha semmi bajjom nem lenne, hogy ne rontsam el vele mások kedvét is.:/
2011. ápr. 28. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!