Félek, hogy leizzadok. Hogyan zárjam ki azt a max pár csepp izzadtságot is?
Használom a solutio antisudoricát, de még így is izzadok kicsit..
Tök rossz, hogy nem merem felemelni a kezemet sem.. :S Pedig pamutpólókat hordok..
Nagyon nehezen bírom a meleget, már most ez van.. :(
1 cseppnyit sem szeretnék izzadni, olyan undorító amikor valakinek a hóna alatt folt van :(
16/L
Én férfi vagyok. Nagyon izzadok. Mindig foltos a pólóm. Mint általában minden embernek, ha meleg van. Hordjál fehér pólókat, azon nem látszik annyira.
Ha a szag miatt aggódsz, az hogy valaki izzad, nem jelenti azt, hogy büdös is. Használj egy jó deót.
A szagot szerencsére jól elveszi a deóm.
Nincsenek fehér pólóim, így is nagyon nehezen kapok magamra ruhákat...
És szerintem ez nem volt válasz a kérdésemre..
Milyen típusú dezodort használsz?Golyós,fújós,kenős?
Amúgy gyógyszertárban lehet kapni Solutio Antisudoricát,rengeteg pozitív visszajelzés van róla.Vagy ha ez nem,akkor a Certain Dri.Amúgy nincsen neked véletlenül hyperhidrosisod?Egy szakorvost felkereshetsz a problémával.
Ha nem izzadnál semmit, annak bizony nagyon csúnya vége lenne. Az izzadás természetes folyamat, elsődleges feladata a test HŰTÉSE, ha nem izzadnál a tested túlmelegedne. A másik feladata a párválasztás során lényeges, ugyanis az izzadtság szag is befolyásolja, hogy kinek fogunk tetszeni és kinek nem (természetesen enyhe szagról beszélek, amit talán még nem is tudatosul).
A te problémádra a megoldás nem az izzadás, hanem a HŐTERMELÉS csökkentése. Minél nagyobb a testtömeged, annál több hőt termelsz, annál inkább meleged lesz, és annál jobban fogsz izzadni. Magyarul tessék lefogyni. Ez a megoldás a problémára.
Nem vagyok kövér.. :/ homokóra alkat vagyok, ezért nehéz ruhát találni. Óriási melleim vannak, és így tényleg nehéz
Mind1 azért köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!