Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha már egy kicsit meleg van...

Ha már egy kicsit meleg van akkor rögtön nagyon leizzadok! Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
2008. máj. 27. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A gyógyszertárban kapható: Solutio Antisudorica, kevesebb, mint 400ft, és sokáig elég. Fürdés után kell használni, vizes vattára önts belőle egy pici mennyiséget, s kend be vele az izzadó területet (persze csak miután szárazra törölted). Lehet, hogy az elején viszketni fogsz tőle, emiatt tényleg csak kevés mennyiséget használj! Pár hét alatt megszüntetheti az izzadást. Csak napi egyszer alkalmazd!
2008. máj. 27. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
De azért nem ártana egy kivizsgálás sem; pl pajzsmirigybetegség tünete is lehet. Nem ijesztgetésképpen, de azt sem árt tudni, ha oka van.
2008. máj. 27. 21:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Az izzadás természetes folyamat. Az izzadás ellen nem nagyon lehet tenni semmit. Az már inkább probléma, ha az izzadás büdös. A büdösséget baktériumok okozzák.

A büdös izzadás ellen: le lehet borotválni a szőrt a hónalj alól, mivel így nem tapadnak meg a baktériumok a szőrszálakon, és olyan stiffet használni, amely az izzadást nem gátolja, csak a büdösséget. Itt jön a képbe a Forever Living Product cég stiff-je (deo), amely nem tartalmaz alumíniumot, fémsókat (a fémsók eltömítik a pólusokat, igaz, meggátolják az izzadást, de előidézhetik a mellrákot).

2008. jún. 16. 21:55
 4/9 anonim válasza:
a foreveres dezodor egy nagy büdös szar.de csak a dezodor rossz.a többi az jó:)
2010. ápr. 19. 17:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem rossz a foreveres dezodor. Minden termékük nagyon jó. Több mint három éve használom a deot, de nekem nagyon bevált.
2010. máj. 1. 13:15
 6/9 anonim válasza:
én is szeretem a foreveres cuccokat de az a dezodor az gagyi.
2010. máj. 1. 14:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért gagyi a dezodor? Mert ha van egy konkrét válasz, akkor biztos van rá magyarázat is. :)
2010. máj. 2. 12:55
 8/9 anonim ***** válasza:
A foreveres dezodor nekem nagyon jó,pedig sok terméktől izzadok,alig van kivétel.Nem viszket a bőröm tőle.Én is féltem az elején,mert nincs benne semmi erős anyag.,Nagyon jó és nem hagy ruhán foltot.Nagyon sokat tart.Nem drága.
2011. febr. 20. 19:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Zsálya teát kell inni izzadás ellen,na meg mosdani vele
2011. febr. 20. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!