Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Gennyes lehet a mandulám?

Gennyes lehet a mandulám?

Figyelt kérdés

2 hete voltam a háziorvosomnál, kaptam antibiotikumot mandula problémákra. Azt mondta, nem kimondottan gyulladás, inkább csak hátramaradt még egy kis duzzadás az előző betegségemből. Azóta sokkal nem lett jobb, ma pedig úgy érzem, mikor nyelek, mintha ott lenne valami "darabka" a torkomban, amit nem tudok lenyelni. Mi lehet ez? Esetleg gennyes a mandulám?

18/L

2011. ápr. 17. 16:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Nezd meg nincs a manduladon feher morzsa szeru darabka? az un. mandulako szokott ilyen erzest kelteni...nem kell arra semmi gyogyszer kijon magatol. Antibiotikumot nem tudom miert irt fel az orvos...a szomoru, hogy legtobbszor nem is indokolt a szedese. Minden jot
2011. ápr. 18. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!