20 éves vagyok, és nagyon elbutultam, bővebben lent, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Régen,3-4 évvel ezelőtt vágott az eszem,mint a borotva!Most meg már nagyon feledékeny vagyok,még azt is elfelejtem, hogy hová tettem a tollamat,és hasonló dolgokat.A tanulás is nehezen megy,nehezen látom át az anyagot,régen pedig nagyon könnyen felfogtam mindent, és kitűnő tanuló voltam.Ez szerintetek úgymond korrál jár?És azért van, mert kezdek felnőni, és butulni? vagy lehet ennek komolyabb oka is??2011. ápr. 11. 20:26
11/11 anonim válasza:
Biztos nem a kor hozta magaval, hiszen 20 evesen meg nagyon fiatal vagy. Az en tanacsom, sot kerelmem: menj el egy orvoshoz!!! valoszinu semmi fizikai bajod nincs de a leirtakbol es foleg, a tanulasrol amit irtal nekem nem tunik valami szokasosnak. Sot sokaknal epp forditva van...pl az egyetemen sokkal jobban es konnyebben megy a tanulas. Ezert gondolom, hogy valami nincs rendben...ird meg ha valtozast vettel eszre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!