Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 20 éves vagyok, és nagyon...

20 éves vagyok, és nagyon elbutultam, bővebben lent, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Régen,3-4 évvel ezelőtt vágott az eszem,mint a borotva!Most meg már nagyon feledékeny vagyok,még azt is elfelejtem, hogy hová tettem a tollamat,és hasonló dolgokat.A tanulás is nehezen megy,nehezen látom át az anyagot,régen pedig nagyon könnyen felfogtam mindent, és kitűnő tanuló voltam.Ez szerintetek úgymond korrál jár?És azért van, mert kezdek felnőni, és butulni? vagy lehet ennek komolyabb oka is??
2011. ápr. 11. 20:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

nem piálsz sokat esetleg?

én is hasonló cipőben járok,és erre gyanakszom

2011. ápr. 11. 20:29
 2/11 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem iszok semmi alkoholt! max 2 havonta kevés töményet! de több semmit sem
2011. ápr. 11. 20:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Én velem 15 évesen van ez:D szóval nem para:D
2011. ápr. 11. 20:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Cigi, pia, drog okozhatja, mást nem nagyon tudok, ha ilyeneket nem használsz. Azért menj el orvoshoz, ha tényleg nagyon feledékeny vagy, mert lehet valami idegi vagy akármilyen rendellenesség is.
2011. ápr. 11. 20:37
 5/11 A kérdező kommentje:
De nagyon zavar, és szeretnék rájönni az okára, mert régen feleennyi időt nem szántam a tanulásra, és sokkal okosabb voltam!
2011. ápr. 11. 20:38
 6/11 anonim ***** válasza:

A barátnőm is ilyen :/ Ő csak 18 éves.

Nem vagy stresszes mostanában, kiszoktad aludni magad?

2011. ápr. 11. 20:39
 7/11 A kérdező kommentje:
Semmi káros szenvedélyem nincs! Se cigi, se pia, se drog...
2011. ápr. 11. 20:39
 8/11 A kérdező kommentje:
Kialszom magam, de ezt a tünetet kb 3 éve vettem észre, és folyamatosan roszzabb, több mindent felejtek el, és még nehezebben tanulok, mint szoktam
2011. ápr. 11. 20:40
 9/11 anonim ***** válasza:

Én azt olvastam, hogy a feledékenységre jó a banán. És amúgy azt hiszem igaz is, mert én mikor ezt elolvastam utána elkezdtem banánt enni és sokkal jobb lett a memóriám. Több minden eszembe jutott. De mostanában megint előjött a feledékenységem igaz nem annyira ,mint régen volt:D. De gyakrabban előfordul. És mostanában nagyon rossz a lelki világom:S Aludni én is alszok, de mindig nyugtalan vagyok ,kérdések gyötörnek. L ehet veled is ez van, sokszor vagyok úgy, hogy rágódom dolgokon.

De lehet , elkéne menned orvoshoz, vagy vizsgálatokra ,hogy kiderítsék mi lehet a háttérben.

2011. ápr. 11. 20:45
 10/11 Salx Narval ***** válasza:
A korral biztos nincs konkrét összefüggésben.:D Inkább az életmóddal, étrenddel, esetleg valami egészségügyi problémával.Én is azt tartanám a legfontosabbnak, hogy megbeszéld a problémádat a háziorvosoddal.Találgatnod, hogy mi lehet a kiváltó ok, nem tűnik jó ötletnek.
2011. ápr. 12. 05:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!