Milyen módszerrel szoktathatnám a szervezetem hozzá, hogy az ideális,2-2,5l folyadékot bevigyem a szervezetembe?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem kívánom a folyadékot, kényszerből iszom. De így is csak max 1-1,5l szerencsés esetben. Hát még ha nem is figyelek oda rá, az katasztrófa.
Tudom, hogy ez nagyon nincs így jól, mert sok mindenre kihat.
2011. ápr. 6. 08:48
11/12 anonim válasza:
Ja,a fél literes üveget persze négyszer újratöltöttem, hogy meglegyen a 2 liter...XD
12/12 anonim válasza:
Az orvosom azt szokta mondani, hogy nem kell erőltetni, a szervezeted úgyis jelzi, hogy mennyi vízre van szükséged és az étellel is így van. Hiába mondják h reggeli mennyire fontos stb. de ha nem esik jól és nem kívánod akkor minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!