Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az 53-as pulzus átlagosnak...

Az 53-as pulzus átlagosnak számít?

Figyelt kérdés
2011. márc. 31. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:

alacsony

70-80 a normális.

2011. márc. 31. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:

kinek normális a 70-80? ;)

életkor edzettség, súlyfelesleg és még ezer más dolog függvénye...

a 70-80 inkább egy edzetlen és valószínűleg kissé elhízott ember átlaga

2011. márc. 31. 21:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Előző téved. Aki többet sportol, erősebb a szíve, annak lassabb a pulzusa - mint nekem is, reggel 55 körül van. :) Meg a barátomnak is ilyen, és ő is nagyon sportos. Akinek gyengébb, annak gyorsabban ver.
 4/8 anonim ***** válasza:
Mármint az első, úgy értem:)
 5/8 anonim ***** válasza:

első vagyok! Hát reggel jó hogy alacsonyabb, de látom biológia órára nem sűrűn jártatok, tessék:

Pulzus: egészséges felnőtt ember percenkénti szívösszehúzódásának (pulzus) száma: 60-80

Vérnyomás: a szív ereje és a perifériás ellenállás határozza meg, egészséges felnőtt ember vérnyomása: 130-140/80-90 Hgmm

2011. márc. 31. 22:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Az 53 alacsony. 70-80 az átlag.
2011. ápr. 1. 00:35
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Lehet ez valamilyen negatív hatással az egészségemre?

2011. ápr. 4. 21:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha jól érzed magad, akkor csak jó az alacsony pulzus, azért mert ha izmosabb a szíved, akkor ugye nagyobb lendülettel tudja pumpálni a vért, és azért elegendő az alacsonyabb pulzus is, viszont az alacsonyabb pulzus több pihenést jelent a szívnek, tehát az alacsonyabb pulzus pont hogy jó.

Az átlag valóban 70-80, de nyugi, ha alacsonyabb a pulzusod az igazából csak jó, persze ha valakinek azért alacsony a pulzusa mert nagyon alacsony a vérnyomása is, az megint más, de azt meg úgyis éreznéd (szédülnél, elájulnál) de ha ilyet nem érzel, akkor csak jó az alacsony pulzus.

Hát figyelj átlagosan az emberek szerinted hány fekvőtámaszt tudnak megcsinálni, 20-at? 30-at?

viszont ha te 50-et vagy 100-at is megtudsz csinálni, akkor annak csak örülhetsz, nem pedig megijedsz vagy szomorkodsz, és én igazából egyetlen dolgot nem tudnék felhozni, amikor az átlagos számítana a legjobbnak.

2011. ápr. 17. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!