Fizetős a tüdőszűrés?
Figyelt kérdés
és ha igen mennyibe fog fájni?2011. márc. 31. 21:06
1/14 anonim válasza:
Helyenként változó. Nézz utána ott ahova mennél
2/14 A kérdező kommentje:
kb mire számítsak ha fizetős ?
2011. márc. 31. 21:13
3/14 anonim válasza:
Miért akarsz fizetős tüdőszűrést? A TB által finanszírozott ingyen van.
4/14 anonim válasza:
Kedves utolsó a TB-s sincs ingyen 1-2 éve. Csak 40 felett ingyenes.
5/14 anonim válasza:
második, sajnos ez nem így van :S...nálunk tavaly 900 Ft volt
6/14 anonim válasza:
és 40 felett is csak a szűrés, a leletért fizetni kell :S
7/14 anonim válasza:
Beutaló nélkül negyven év alatt fizetni kell. Helyenként változó, hogy mennyiért.
Ne kérdezz átlagárat, nem véletlenül írom, hogy helyenként változik. Van hol 800 Ft van ahol 5000...
8/14 anonim válasza:
Kötelező általános tüdőszűrés már nincs, csak ott, ahol magas a TBC-fertőzöttség. Ha pl. munkaalkalmassági vizsgálathoz kell, akkor fizetni kell érte. Ott kell megkérdezni az árát, ahol végezni fogják a vizsgálatot.
9/14 anonim válasza:
Elnézést, nem is hallottam még róla, hogy fizetni kell érte. Én mindig a tüdőgondozóba szoktam menni, de még soha nem láttam kiírva sem, hogy mennyi a tarifa. De most utána fogok nézni. Nem akartalak félrevezetni.
10/14 anonim válasza:
A szűrés ingyen van, a lelet kikéréséért kell fizetni (jó vicc mi? Minek szüretnél ha nem kell a lelet)
Ki van ez találva, szegény ember kézzel nőz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!