Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Budapesten hol ingyenes a...

Budapesten hol ingyenes a tüdőszűrés?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy a 4-es villamos útvonalán valahol ingyenes a tüdőszűrés. Munka miatt kéne majd egészségügyi könyv.
2011. okt. 6. 14:15
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Ha munka miatt kell akkor kérj beutalót az üzemorvostól és máris ingyenes, ezen kívül 30 éves kor felett minden felnőttnek, nemhogy ingyenes, de évente kötelező ellenőriztetnie.
2011. okt. 6. 14:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Az éves szűrés mindenhol ingyenes, ha még nem voltál ebben az évben, akkor mehetsz ahová tartozol ingyen, igazolást is adnak ha kérsz.
2011. okt. 6. 14:25
 3/8 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok és a mekihez kéne a tüdőszűrés. Ott ha jól tom nincs ilyen üzemi orvos vagy mi.
2011. okt. 6. 16:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg őket, szerintem kell legyen üzemorvos ekkora cégnél.
2011. okt. 6. 16:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezt most találtam, itt szabályozzák.

[link]

Érdekes, mert a mi kerületünkben30 év alatt sem kell fizetni és mindenkinek van kötelező éves szűrés.

2011. okt. 6. 16:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálunk tuti kell én 20 évesen a továbbtanuláshoz mentem, mert kellett hozzá, és én is így tudtam, hogy bárhol ingyenes, de aztán pislogtak rám, hogy ha nem vagyok 30 akkor irány az üzemorvos, beutalóért, vagy pedig 1000 forintba kerül. Én is meglepődtem.
2011. okt. 6. 16:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Ráadásul már nem ezer, hanem kétezer Ft
2011. okt. 6. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:

De fura... én ha 3 hetnel tovabb kohogok, akkor maris kuldenek tudorontgenre... Igy sosem mentem szuresre, mert mindig volt betegsegbol kifolyolag friss tudorontgenem.

Szerintem ha van ilyened, es az nem regi, az megfelel.

2011. okt. 8. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!