Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért más színű a székletem a...

Miért más színű a székletem a szokásosnál?

Figyelt kérdés

Pár napja rosz ételt ettem,azt nem tudom mi baja volt de a haverom is hányt tőle és én is,a barátom csak felét ette meg a kajának de én megettem mindet.Ez már 1 hete volt és még mindig rosz a gyomrom,ha eszek akkor görcsöl,és elkezd fájni :(

A székletem meg annyira más lett az elözőkhöz képest hogy most kicsit bevagyok parázva.Sokkal de sokkal halványabb az előzőknél,és ha a hasamat megnyomom bal oldalt akkor kegyetlenül szúr.De a jobb oldalon is csak ott nem annyira.

Mitől van ez?Nagyon kiváncsi lennék rá,orvoshoz nem akarok fordulni...

A haverom már kilábolt belőle,de neki nem volt ennyire gázos pár napig fájt a hasa és kész...

2011. márc. 30. 23:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
ja igen és a székletem meg normális,csakhát a színe más
2011. márc. 31. 21:13
 12/13 Viccmesélő Troll ***** válasza:
Az epehólyag közelében záródhatott el az epevezeték. Ezt nem lehet diétával megoldani. A doki valószínűleg kórházba fog küldeni. Ez nem játék, kilyukadhat az epehólyagod, és abba bele is halhatsz!
2011. márc. 31. 22:49
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen váloszod.Majd benézek a dokihoz..
2011. ápr. 1. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!