Mitől fáj a bordám alatt ilyen furcsán és ennyi ideig?
Ma egész nap jobb oldalt, az alsó bordáim mögött fáj valahogy, amikor mély levegőt veszek. Be szokott néha szorulni a levegő erre-arra, de az már felületes levegővételre is benyilall, és legfeljebb egy óra alatt elmúlik.
De ez nagyon hosszas már, és rossz. Délután aludtam is, hátha csak fáradt vagyok, de nem jött helyre. Valamint tartottam felemelve a kezeimet, nekem ez levegő-beszoruláskor segíteni szokott, de semmi.
Mi lehet ez?
Szia!
Nekem is volt hasonló. Szúró fájdalom minden levegővételnél. Nem tudsz mélyen lélegezni.
Én akkor ezt úgy értelmeztem, hogy "meghúzódott/begörcsölt" egy borda közti kis izom...
Jó pár napig tartott, kicsit aggódtam is, de aztán csak elmúlt :-).
Érzésre egyébként tényleg olyan, mint mikor sport közben beszorul a levegő...csak ez szerintem egy "meghúzás", tehát nem múlik el olyan gyorsan mint az előbbi.
Neked is biztos elmúlik hamarosan.
Na, elmentem háziorvoshoz, végignyomogatott, és mondta, hogy nem érez semmi furát sem az epe, sem a gyomor környékén. Elküldött tüdőgondozóba, készítettek röntgent, a tüdőm és a szívem rendben, viszont bordaközi ideggyulladásom van. 2 hét izomlazító és fájdalomcsillapító, majd kontroll.
Egyelőre még mindig fáááááj, és nevetni sem tudok. Ez a legrosszabb. :S
Oh, sajnálom. Akkor mégis jól tetted, hogy elmentél dokihoz.
Jó, hogy nem hallgattál rám :-)...
Sajnálom, remélem gyorsan elmúlik...
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!