Ha valakinek baj van a szivével, az birja az edzést?
Figyelt kérdés
Azért kérdem,mert nekem szokott lenni,ilyen mellkasi fájdalom,sziv szúrás stb,de az orvos szerint semmi bajom,pár hónapja van.Viszont elkezdtem fogyózni,elég erős cardió tornát csinálok,anyúék szerint ezt nem birnám ha tényleg bajom lenne.Szerintetek?A vérnyomásom jó.2011. márc. 29. 13:26
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Voltam vele megint az orvosnál,de csak megvizsgált,és ekg-t csinált,minden rendben volt.Szerinte pánik miatt van,illetve a hátamról is fájhat.Nem küldött semerre ,azt mondta felesleges.Hát remélem.Amúgy tényleg olyan sokat szorongok emiatt,hogy ezért nem marad abba-(
2011. ápr. 4. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!