Izzad a tenyerem mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
21éves vagyok és már általános iskolás korom óta fenn áll sőt még talán ovódás koromtól...nagyon szörnyű ezzel élni nem merem egy ember kezét megfogni mert csupa viz és annyira kellemetlen, akinek szintúgy ez a gondja tudja milyen.:(2011. márc. 26. 21:16
11/19 A kérdező kommentje:
szia örülök hogy írtál, tényleg én is úgyéreztem régen hogy ez a baj csak nekem van:( anya se hiszi el nekem még...a ülyse orvos meg aztmondja majd elmúlik meg stressz meg ez meg az mikor közben nem..ÉN SIMÁN megműttetném magam mert úgytudom nem kockázatos cseppet sem szívesen elmennék veled szorítanánk egymás kezét :D el se tudom képzelni milyen mikor nem izzad kb ... nekem is izzad télen de ...lefagy a kezem jég hideg de izzad...még ilyet...amúgy kb lábam meg tenyerem izzad...de máshol meg alig alig sose csurog a homlokomról vagy ilyesmi meg a hátamon te azt észrevetted?:D
2011. ápr. 7. 14:33
12/19 anonim válasza:
Szia örülök én is, hogy te is visszaírsz nekem:)!!! Én is úgy éreztem, hogy csak én meg a tesómnak van ez a szörnyű betegsége. Senki sem tudja ilyenkor milyen rossz nekünk. Már undorodom saját magamtól. Nekem is mindig azt mondták::: "Majd kinövöd, el fog múlni" stb.... Hát sajnos nem így lett. Nekem is sokszor van olyan, hogy fázok, nagyon hideg a kezem, de közben csurog le a víz. Nekem is a lában a tenyerem nagyon-nagyon, de nekem pl tesin ha sokat futunk akkor mindenhol... Bárcsak vége lenne ennek a rémálomnak nem??? Legalább egy hétig cserélnék valakivel, aki nem izzad, és hogy tudja meg nekünk ilyenkor milyen rossz!!!!!!! Jó lenne, de sajnos nem lehet!!!! na szia majd még írj!!!
13/19 A kérdező kommentje:
igen én is cserélnék bárkivel, pl én testvéremnek nem izzad, de nekem az apukámnak is ilyen a tenyere én észrevettem de ő meg nem foglalkozik vele de sokszor érzi anya apa kezén meg enyémen is hogy izzad, ez egy betegség sztem és olvastam neten róla elvileg van egy spré rá vagy mi solutio antisudorica ami minden gyógyszertárban kapható pár száz ft-ért én még nem próbáltam ki félek utána mégjobban izzadna bár mindegy így is rettenet:D nekem most is olyan:(( te ettől nem vagy visszahúzódó, én eléggé és képzeld mondjuk már egyetemista vagyok de szalagavatón gimiben nem nyitótáncoltam pont ezért mert féltem megfogni volna bármelyik fiú kezét és olyan rossz:C te hány éves is vagy?szívesen felvenném veled kapcsolatot vagy ilyesmi pl msn en beszélgethetünk:)
2011. ápr. 10. 15:03
14/19 anonim válasza:
Nekem is szörnyű ez, de a tesómnak is ez a baja, de ő sem foglalkozik vele. Én 16 éves vagyok. Én is visszahúzúdó vagyok, az osztályban 1 barátnőm van akivel már ovi óta együtt ugyanabban a suliba járunk, és ő elfogad, és már nagyon ismer engem. De félek, hogy mások, az osztálytársaim kigúnyolnak, mert ez meg is történt még általánosban és nagyon rossz volt. Ezért mindig próbálok messzebb lenni, nehogy véletlenül észrevegyék. Nagyon szégyenlem magam.
15/19 A kérdező kommentje:
én is szégyellem nekem is egy bnőm van legjobb és képzeld
neki is ilyen a tenyere :( úgy szeretem:) megért és mások sztem kigyúnyolnának szóval annyira rossz ez nem bírom
amúgy most dolgozom ilyen poros gyárban szóval kezemen több centi por...és alatta nem izzad :D most is :S
2011. ápr. 11. 20:50
16/19 anonim válasza:
Nem tudom,hogy te hogy vagy vele, de nekem most hogy egyre melegebb van egyre jobban izzad a kezem. Tesi után, sőt feleléskor dolgozat írása közben és utánna nagyon. A buszon is egyre rosszabb. UTÁLOM!!!!!!!
17/19 A kérdező kommentje:
jah szintúgy buszt én is utálom ..........dolgozat felelésnél is igen de nekem előtte meg közben utána nagyon .annyira nem...... folyik... csak csurom víz.....
2011. ápr. 21. 15:06
18/19 A kérdező kommentje:
nekem tesi alatt is nagyon
2011. ápr. 21. 15:06
19/19 anonim válasza:
Nekem is mindig izzad a tenyerem meg a talpam is és nagyon idegesítő amikor dolgozatot írok egyfolytában attól kell tartanom hogy a papír teljesen elázik a kezemtől.Tesin amikor pl. pókfocizunk akkor gyakorlatilag felmosok a kezemmel vagy néptáncon amikor valakivel táncolok izzad a kezem és egyszer egy idősebb fiú aki nagyon tetszik megkérdezte hogy milyen a kezem.Amikor még negyedikes voltam szünetben röpiztünk és homokos lett a kezem óra előtt elfelejtettem kezet mosni és szinte összesároztam a matekkönyvemet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!