Izzad a tenyerem mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
21éves vagyok és már általános iskolás korom óta fenn áll sőt még talán ovódás koromtól...nagyon szörnyű ezzel élni nem merem egy ember kezét megfogni mert csupa viz és annyira kellemetlen, akinek szintúgy ez a gondja tudja milyen.:(2011. márc. 26. 21:16
1/19 anonim válasza:
Próbáld meg mikor izzad púderel vagy krétaporral bekenni.
2/19 anonim válasza:
Nekem is sajnos nagyon izzad a tenyerem, különösen nyáron. Én is mindig törölgetem előtte a tenyerem, ha valakivel kezet kell fogni. A vezetésről ne is beszéljünk. 10 km után le kell törölnöm a kormányról a csurgó izzadtságot, pedig egyáltalán nem markolom erősen, sőt sokszor tenyérrel kormányzok (szervó). Én korábban hintőport használtam, de attól meg kiütéses lett a kezem, úgyhogy hagyom a francba. Ha kijön a jó idő, akkor mindig van nálam papírzsepi, hogy meg tudjam törölni a tenyerem.
3/19 A kérdező kommentje:
de ez iszonyat...még ha békésen ülök a kanapéban és filmet nézek egyedül akkor is ez van :S
2011. márc. 26. 21:49
4/19 anonim válasza:
Sziasztok! Én 16 éves vagyok, de nekem is meg a testvéremnek is állandóan izzad a tenyerünk. Már azt hittem, hogy egyedül vagyunk ezzel a problémával. Már nagyon utálom. Télen egy kicsit jobb, de máskor borzasztóóóóóóó!!! Nem is szívesen fogok kezet senkivel. Legrosszabb dolgozatnál vagy felelésnéél szörnyűűűűűű!! Nyáron mindig sportcipőben járok, mert nem csaka kezem, hanem a lábam is, ezért nem is veszek fel nyitott cipőt. Nekemis már kiskorom óta, és nagyon örülnék, ha valaki mondana valami megoldást rá!!!!!!!!!!!!!!
5/19 A kérdező kommentje:
Utolso ..nekem is a lábam is.. Az még nem annyira ciki. De a kezemnél megneheziti a napjainlkat amugy én is azthittem csak nekem van:( de sztem akkor betegség nekem a háziorvOs aztmondta hogy majd elmuloik..a fenéket:(
2011. márc. 29. 23:01
6/19 anonim válasza:
16:19-es vagyok, nekem is azt mondta a háziorvos hogy elmúlik, de azért csináltatni akart vizsgálatoka pajzsmirigyre stb. levették a vért 5 kémcsővel, majd mire mentem az eredményért nem volt meg. Csak úgy eltűnt, jóó mi? amúgy nekem annyira rossz, hogy mindig izzad a tenyerem, és számítógépezni is csak kesztyűben tudok.
7/19 A kérdező kommentje:
kb nekem is ugyanez :((( annyira rossz , de tényleg buszon is izzad de főleg nyáron az kegyetlen ... együtt érzek veled és , nekem télen is érted...jég hideg a kezem majd le fagy DE IZZAD csorog róla a víz.....még ilyet...
2011. márc. 30. 23:41
8/19 anonim válasza:
Újra én vagyok:):) Nekem is télen nyáron mindig. Ez olyan rossz, de nem tudom mit lehetne ellene tenni. Amikor nem izzad nincs semmi gondom, de amikor elkezd izzadni legszívesebben a föld alá süllyednék. Annyira szégyenlem!!!!!!!!!!! DE olyan jó, hogy valaki megért.köszi
9/19 A kérdező kommentje:
én is nagyon szégyellem !!!!!:( tudom mennyire rossz
neked van amikor nem izzad?? hát nekem nagyon ritka
mikor a barátommal találkoztam először utána megis jeygezte mert kérdeztem milyen volt kézen fogva sétálni és aztmondta nedves :D :$$ de nem bántott miatta...azóta már nem vagyunk együtt...
amúgy olvastam hogy van műtét ez ellen!!! vagyis keresztanyának is ez volt a gondja kicsi korában 7évesen megműűtötték és tiszta száraz már és nem izzad sehol...jó lenne utána járni mert megkönnyítené a mindennapjainkat!!
2011. ápr. 4. 20:12
10/19 anonim válasza:
Szia újra! Nekem nincs olyan, hogy nem izzad. Talán csak akkor, amikor télen -15 fok van. Amíg mások fáznak, addig én még mindig izzadok. Jó lenne utánajárni a műtétnek, bár 16 évesen nem hiszem, hogy kés alá tudnék feküdni. De azért sok sikert. Majd még írj részleteket!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!