Ki tuja "mi van"akkor, ha a láz tüneteit érzem-fájó izületek csontok gyengeség már a fejemet se bírom el nem bírok wc-ig kimenni-viszont a testhőm tartósan nemhogy magas de 34,3 -34,5között mozog?
Figyelt kérdés
a lázmérő tuti jó mert kettőt használtam szájban nyelv alatt hónaljban.sajnos messze vagyok a házi orvosomtól 200km-re és ha lenne itt se tudnék elmenni hozzá nem tudok kiszállni az ágyból.az is fáj ha fekszem sírni nincs erőm.valaki mondjon valamit légyszi.2011. márc. 22. 21:59
1/4 anonim válasza:
Szerintem influenza. Nem feltétlenül kezdő tünet a láz, de majd lesz az is.
2/4 anonim válasza:
Telefonálni azt azért lehet a dokinak is! Elmondod, hol, mi fáj, és ő megmondja, mit csinálj. Ahol vagy, ott biztos van ügyelet is. Oda is telefonálhatsz. Nem kell meghalni magadban. Van valamilyen segítséged?
3/4 A kérdező kommentje:
nem ilyen egyszerű mert ügyeleten bent tartanának van egy olyan érzésem mivel túl alacsony telón meg azt mondja az orvos hogy nem tud távgyógyítani. na most én azért nem tudok bemenni a kórházba még egy napra sem mert egyedül élek itt új hely ismerettség nélkül viszont itt vannak a házi kedvencek el kell őket látni...:S:S csak egy kis bíztatásra vágytam megmondom őszintén hogy ez nem valami rejtélyes kór láz tünetekkel túl alacsony hővel
2011. márc. 22. 22:37
4/4 anonim válasza:
Valsz. influenza. Aludj és feküdj minél többet. Sokat-sokat-sokat. Ha van C-vitaminod meg kalciumod, szedd, és igyál sok teát.
Nekem sem szokott lázam lenni, legutóbb (2 hete) a nagyon max. 37,7 volt, de akkor már majdnem megpusztultam. És általában 35,3 körül van a hőmérsékletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!