Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Vérvizsgálatra hogyan készülje...

Vérvizsgálatra hogyan készüljek fel?

Figyelt kérdés
Hétfő délelőtt lesz vizsgálat. Mit nem szabad innom és ennem illetve mit szabad?
2011. márc. 18. 21:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja, hogy drogozol is már. Akkor ismered az injekciós tűt, tehát attól már nem kell félned. Tehát reggel elmész, éhgyomorra ( ez azt jelenzi, hogy a vérvétel előtt kb 6-8 órával már ne egyél semmit. Ne is kábítózzál. Vizet ihatsz. Reggel felkelsz, és úgy ahogy vagy felöltözöl, és elmész a rendelőbe. Ott sorrakerülve leveszik a vért, egy injekciós tűvel, kis ampullákba. Majd megköszönik, hogy ott voltál, és hazajössz. A leletet, amin az értékelés lesz, azt vagy elküldik a küldő orvosnak, vagy neked kell érte menni. Van még valami, amit nem értesz?
2011. márc. 26. 21:23
 12/19 A kérdező kommentje:
Már mindent értek. Nem drogozok. Csak az van, hogy be kell bizonyítanom, hogy nem drogozok, mert másképp már nem hisznek nekem.
2011. márc. 26. 21:37
 13/19 anonim ***** válasza:
akkor sok víz!!!!!!! és hagyma, fokhagyma! Mit néznek(milyen fajtát? miből? vizelet vagy vér?
2011. márc. 27. 00:47
 14/19 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Gondolom, te is drogos vagy. A laborvizsgálaton vért is vesznek, meg vizeletet is kell leadni. Hogy a sajátodat, vagy másét, az a ti dolgotok. De én azt mondom, nagy marhák vagytok ezzel a droggal. Most elfecsérlitek az életerőtöket, és öregkorotokra, amikor már 26 évesek lesztek, az ágyba fogtok huggyozni a kíntól. De igaz, addig jó lesz. Hellyel-közzel.

2011. márc. 27. 15:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Drogteszt rohadt drága sokszor, és egy csomó drogot ki sem mutat. Meg ha épp 4 napig nem használod akkor sok olyan, h ki se mutatja.
2011. márc. 28. 10:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Az jó, hogy ki sem mutatja. Jól átvertek mindenkit, közben az egészet ki lehet dobni az ablakon. Az elcseszett életetekkel együtt. A kutya sem fog keresni benneteket.
2011. márc. 29. 12:46
 17/19 anonim ***** válasza:
vizeletből csak a frissen szedett drogok mutathatóak ki , de sokszor azok sem.
2011. márc. 29. 20:01
 18/19 anonim ***** válasza:
Én lennék a kedves utolsó! Egy ilyen kedves előítélet mentes embernek csak annyit tudok mondani, hogy gondolkozz mi előtt valakit drogosnak titulálsz!!!!!!! A munkám miatt jártas vagyok ebben. Tudom mit miért és miből keresnek. csak hogy tudd egy drogteszt nem 2Ft és nem csinálják meg feleslegesen. vannak fajták amiket vérből tesztelnek, nem mutatja ki a vizelet, és fordítva, sőt vannak amit csak hajszálból tudnak! Általában max 3-4 fajtát néznek egyszerre azt is megalapozott gyanú miatt.
2011. márc. 30. 23:06
 19/19 anonim ***** válasza:

Kedves udvarias utolsó.

Bocsáss meg, ha csak érintőlegesen találkoztál a droggal. Szerencsémre én egyáltalán. Továbbmegyek. Nem szerencsére, hanem direkte egyáltalán nem. Hogy drága a drogteszt? Édes istenem, mi nem az. De ha a drogos fizeti, már nem annyira.Látod a rendőrök már megoldották az ittas vezetás árát: Ha ittasan vezetsz 100000.- a büntetés, + a jogsi. Én azt tartom, aki hülye haljon meg.

2011. márc. 31. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!