Szerintetek normális, ha minden percben kövérnek érzem magam? (166,53 kg)
:)
Biztosan nem vagy kövér én 160 cm és 54 kiló vagyok, nem mondanám magam kövérnek de van rajtam egy pici husi itt-ott.
Szerintem sportolj és ettől majd jobban fogod érezni magad, egyrészt azért mert mozgásba hozod a testedet és formásodni fogsz, másrészt azért mert tudod, hogy tettél azért, hogy csinosabb legyél. ;)
Nem, nem normális, ha minden percben kövérnek érzed magad.
Jó információt gyűjtöttél be: akárhány éves is vagy, 166 cm magas 53 kg-s ember (BMI=19,2) tényleg inkább a sovány, mint az átlagos kategóriába tartozik. Azon kívül, még a kövér emberek sem érzik "minden percben" kövérnek magukat: ha olyan dolgokkal foglalkozol, amit szívesen csinálsz, szerencsésen nem jut időd azzal foglalkozni, hogy kövér vagy sovány vagy. Más szóval: kipipálhatod, hogy "a testem rendben van". Tehát ideje fontosabb és érdekesebb dolgokkal foglalkozni.
Szórakozás céljából mozogj sokat, barátokkal, haverokkal, akikkel jól érzed magad.
Ha általános vagy középiskolás vagy, az iskolapszichológussal is beszélhetsz, mert ő személyre szabott ötleteket tud adni, hogyan legyél jóban magaddal.
17 éves vagyok. Általános iskolában még semmi bajom nem volt magammal. Középiskolás koromban ez megváltozott. És tényleg minden percben : ha megyek az utcán, iskolában, ha leülök, akkor is, ha egy barátnőmmel beszélgetek, aki vékonyabb, egyszóval mindig. Sportolok is és nem eszek túlzottan sokat, ellenben az egyik barátnőm nem sportol, sokat eszik és 175 cm, 50 kg. Szeretem a barátnőmet, de mégis rossz érzés a közelében lenni, hisz neki tökéletes az alakja.
Ha pl: egy fiú mondja nekem, hogy tetszem neki én egyszerűen nem hiszem el, mindig a kifogásokat keresem, meg, hogy biztos nem gondolja komolyan, úgy is kiábrándul belőlem 1 nap alatt, mert annyi csinos lány jár az iskolába...miért pont én? Most például ezzel a problémámmal küzdök, egyszerűen nincs önbizalmas, oda sem merek menni hozzá beszélgetni :/ Nem tudom, úgy felfogni, hogy tetszem neki, szeretne velem beszélgetni, hanem mindig a hibáimat keresem, amitől kiábrándulhat belőlem.
Ha a hibáidat sorolgatod egy pasinak, tényleg ki fog ábrándulni belőled.
Ha azt mondja tetszel neki, akkor az biztos úgy is van. Miért hazudna? Mindenkinek más a szépség. Van akinek a sovány, másnak a normál testalkatú, vagy éppen a kövér emberek tetszenek. Van egy kis felesleged, de nem vagy kövér. Sportolj, hogy a zsírsejtek helyén izmok fejlődjenek.
Ami a legfontosabb: a szépség mindig belülről fakad. A kevésbé szép ember is lehet gyönyörű, ha tiszta a lelke, ragyog a tekintete, mosolyog, és pozitív a kisugárzása. A szép is lehet csúnya, ha természete ennek az ellenkezője.
Írd össze egy lapra a jó és a rossz tulajdonságaidat. A rosszakat igyekezz kijavítani. Gondolj a jó tulajdonságaidra, és figyeld meg, milyen értékes ember vagy. Ha szereted magadat, és erős az önbizalmad, mások is szeretni és értékelni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!