164 cm és 48 kg vagyok. Normális, hogy kövérnek érzem magam?
Figyelt kérdés
2008. aug. 18. 22:24
1/13 anonim válasza:
Hát szerintem rohadtul nem normális. :S Én 159-160 cm vagyok és kb én is 48 kg. Én egyáltalán nem tartom magamnak kövérnek...
2/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy kövér,sőt inkább a vékonyabb kategória vagy.Én 2 kg-val vagyok több tőled,de én is a vékonyabb kategóriába tartozom,pedig én hízni szeretnék,de mivel ilyen alkat vagyok,nekem ez nem igen sikerül sajnos.Ugyhogy a kérdésedre a válasz az,hogy nem.
3/13 anonim válasza:
A baratnom is 164 es 48 kg. Nagyon nagyon csinos, nem sovany, nagyon szep teste van. Alkattol is fugg. Szerintem esztetikai szempontbol jobb a tukor mint a merleg.
5/13 anonim válasza:
Nem tudom az első hármat miért kellett lepontozni tök normálist választ adtak,ha valaki úgy gondolja hogy 48kg kövér az hülye,ha meg a kérdező pontozta le akkor anorexiás irány az orvos
6/13 anonim válasza:
Nem vagy kövér,nehogy már anorexiás legyél
7/13 anonim válasza:
Nem. Nem vagy kövér, hidd el! A testtömeg indexed 17.8, a normális kategória alsó határa pedig 18.5! Ha nem vagy elégedett az alakoddal, akkor inkább sporttal próbálj változtatni rajta, ne fogyókúrával, akkor tudsz egy kicsit izmosodni, feszesedik az izomzatod.
8/13 anonim válasza:
rohadtul nem vagy kövér :D mellesleg én is 164 cm és 48 kg vagyok és mindenkitől azt hallom hogy "úristen de vékony ez a csaj" meg hasonlók! a kövérség az nem itt kezdődik, uh...
9/13 anonim válasza:
Nem normális, valószínűleg anorexiás vagy. Ha fogyókúrázol, akkor meg biztos.
10/13 anonim válasza:
hmmmm...hát én 160,57 kg..elég jól nézek ki szép is vagyok..és a pasiknak is teteszem..szóval te nem vagy normális :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!