Mit csináljak hogy jobban legyek?
Figyelt kérdés
Már szombat óta fáj a hasam/hányingerem van, elég sűrűn fáj a fejem is. Tegnap és ma is lázam volt.
Úgy gondoltam hogy ma elmegyek az orvoshoz, de nem rendel. :@ Holnap ugye megint nem...
Viszont szerdán meg suli, nem akarok nagyon hiányozni.
Egész nap csak pihenek az ágyban, de már kezdem unni.
2011. márc. 14. 12:03
1/1 anonim válasza:
hányingere kóla, lázra lázcsillapító(pl algopiryn) + c-vitamin(mondjuk jovital c duo, vagy cetebe, hosszantartó felszívódású, d eelég drága, szóval a sima c-vitamin is jó) mézes tea(a méz főleg torokfájásra, de azt hallottam van benne immunerősítő, nem tudom, de a sok folyadék kell ígyis-úgyis) Ennyit tudok ami segíthet így jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!