Mi ez? Valaki eltudná nekem magyarázni magyarul is, hogy mi a bajom?
Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 10:53
1/5 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem ide tartozik csak itt többen olvassák. Szóval az van, hogy voltunk röngen vizsgálaton és ezt kaptam.
Bal oldalon a hilus alsó pólusa alatt a szívkontúr mellett halvány, inhomogén árnyékoltság amelyer kezdődő infiltratum okozhat.
Ez most micsoda az orvos azt mondta ha érdekel nézzem meg a neten. De ott sem találtam róla semmit. MI EZ? MI A BAJOM?
2011. febr. 23. 10:56
2/5 A kérdező kommentje:
*ameyet
2011. febr. 23. 10:56
3/5 anonim válasza:
Sajnos nem tudok segíteni, azért szép kis orvos ez...
A körzeti orvosod biztos el tudja mondani mi ez, még telefonon is, ha nem akarod kivárni a sort.
4/5 A kérdező kommentje:
Majd csak holnap délután lehet hozzá menni telefonon meg csak soronkívüli jelentkezést lehet kérni azt sem ő veszi fel hanem az aszisztense...
2011. febr. 23. 11:06
5/5 anonim válasza:
Hilus : az a pont ahol az erek belépnek a szervbe.
infiltration, infiltráció
1. folyadékban található gázok, szilárd anyagok, vagy más folyadék behatolása a sejtekbe, vagy szövetekbe.,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!