Milyen multivitamint szedsz?
semilyet sem. -Eszem narancsot,almát,kivit,banánt,körtét.(ezt mind reggelire)És sok zöldséget (bab,borsó,lencse,karfiol,brokkoli sárgarépa,zeller,paprika, paradicsom,uborka,ecetes káposztával töltött erős paprika)
és eszem húst-májat,csirkemellet,halat:sokat,akár konzerv formájában is.És ennyi elég a vegyileg előállított tablettákkal szemben.Szerintem.
Nutrilite Double X
Am az egyetlen márka a Nutrilite, amely organikus farmokon termelt(annyira organikus, hogy még a légteret is megvették, így repülők se járnak arra, legerősebb "vegyszerük" meg a katica) koncentrátumokat tartalmaz és nem kivonatokat.
2.-nak igaza van. Sajnos a gyümölcsök vitamintartalma manapság sehol sincs. Főleg télen szinte csak importgyümölcs van.
Persze az IS kell enni.
Béres Actival Max
nem szeretnék vitát szítani de a béres és társai nem multivitaminok :) A scitec multi pro, vagy a peak mega a-z, na az multivitamin(google a barátotok) de én a jumbo pakra, és a monster 100-ra esküszöm.(szintén google ha esetleg :D)
15/F
Egyébként én is szeretem a gyümölcsöt de az alaposan alábecsült, kb. létfenntartásra esetleg elegendő RDA szerinti vitaminbevitelhez is kéne vagy napi 3 kilót ennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!