Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért hat rám így a antipszich...

Miért hat rám így a antipszichotikum?

Figyelt kérdés

az a gondom hogy másfél éve kezelnek antidepresszánsal eleinte volt hatása de mostmár semmi hatása nincs belőle sőt, jobban szorongok mint előtte. utána kaptam egy antipszichotikumot amit szednem kellene de nem tudom magam rávenni mert elnyom rohadtul. 2 napot alszok és mikor felkellek rohadt alacsony lesz a vérnyomásom és állandóan ilyen ájulás közeli érzésem van és kattog a szemem. Ilyenkor mit kéne csinálnom? nem lehet belőle bajom ha szedem és ezek a tünetek ?

amugy a betegségeim amik miatt szednem kell: pánikroham,major depresszió,social fobia,paranoid pszichózis

előre is köszönöm a válaszokat aki tud segíteni.

2011. febr. 4. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Alapvetően őrültül leszedál a gyógyszer, ezért ez a sok mellékhatás. Nem tudom, ha dolgozol vagy tanulsz, akkor mit tudsz tenni. Mindenképpen beszélj a dokiddal vagy menj máshoz, nem azért kell gyógyszert szedj, hogy még sz@rabbul legyél
2011. febr. 4. 13:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Az orvosod kissé erős gyógyszert írt fel ezek szerint. Kérd meg írjon gyengébbet, mert így meg gyakorlatilag használhatatlan vagy a hétköznapi életben.
2011. febr. 4. 23:10
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget mindenkinek :) 18-adikán megyek orvoshoz és majd kiderül mi lesz:)
2011. febr. 9. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!