Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi van velem valakinek hasonlo?

Mi van velem valakinek hasonlo?

Figyelt kérdés

mostanában elég gyakran elő fordul hogy egyszer csak beüt valami és nem hallok rendesen,a fejem széthasad, szédülök, hány ingerem van a szívem gyorsabban ver és fáj és kb olyan érzés mintha mindjárt meghalnék. voltam már kivizsgáláson de minden normális. :S

nagyon elegem van már belőle h nem tudom mi van velem:(

az orvosok meg pffffff.. soha semmit nem tudnak

19/L

2011. jan. 29. 23:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű, hogy leesik hirtelen a vérnyomásod. Nálam is elő szokott fordulni, leginkább reggel mikor gyorsan kipattanok az ágyból. Ez általában azoknál fordul elő akiknek alacsonyabb a vérnyomásuk. Ha gyakran előfordul nálad én nem hagynám annyiban....
2011. jan. 29. 23:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Üdvözlünk a klubban!

Pánikbeteg vagy valószinűleg.

2011. jan. 29. 23:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem segít rajtad, de mivel kérdezted: nekem van hasonló, csak néha hasmenéssel is kiegészül. Olykor-olykor a szemeim fölött fáj a fejem, ilyenkor nehezemre esik mozgatni a szemgolyómat... 2 hónapja érzem ezt, bár mostanában nem érzem jól magam a munkahelyemen és arra fogom, mindenesetre nem normális, az biztos.

26/N

2011. jan. 29. 23:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Ja és az általad leírt tünetek is megvannak, azt nem írtam le.

26/N

2011. jan. 29. 23:51
 5/6 anonim ***** válasza:
45%
Én azt javasolnám, először ha mensesed körül fordul elő akkor nőgyógyász a megoldás, főleg ha tablettázol. Az is lehet gond, ill. hogya hormonháztartásod felbolydul. Ha rendszeresen előjön, akkor kérdés hogy mi váltja ki belőled. Ez lehet stressz, de lehet vérprobléma, vérnyomás és szívprobléma is. Mindenesetre beutaló Fül-orr-gégészhez, neurológushoz erősen javallott, főleg Menicrét vagy Menicre jelleg/ok kizárása céljából.
2011. jan. 29. 23:55
 6/6 A kérdező kommentje:

kedves 23:49!

nekem is így kezdődött kb. két évig ha korán kellett kelnem és nem pihentem ki magam akkor mindig hasmenésem és hányingerem volt!Ezek a tüntetek kb idén kezdőtek és már 2x fordult elő előtte egy kicsit szurkált a szívem!

Kedves Zoltán Hoppar!

Az általad felsoroltakat már mind végig jártam. De egyszerűen semmi. Annyira nevetséges hogy egy vér kép és stb vizsgálatok azt mutatják minden rendbe és annyiba is hagyják. Azért gondoltam hogy felteszem ezt a kérdést hátha másoknál is ennyire normális :O

19 éves vagyok nem dohányzom csak alkalmanként iszom alkoholt és nem drogozom emellett egészségesen táplálkozom és sportolok hetente 2x...

mit tud tenni még az ember ?:S

2011. jan. 30. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!