Valakinek hasonló nyakfájdalom?
Már vagy egy éve fáj a nyakam, de elsősorban csak a vállak felé (oldalra) hajlítva...
A hátam mögé nézéssel nincs baj, de ha oldalra a vállaimhoz kell hajlítani a fejem akkor feszül, fáj, ropog...
Krémek nem használnak, gyulladáscsökkentők, fájdalom csillapítók, masszázs, gyógytorna hasztalan...próbáltam már vitamint, meg minden nyavalyát, de egyre rosszabb, viszont a Rtg és az Mri nem mutat semmi kórosat.
Én is és az orvosok is tanácstalanok...viszont már egy ideje szédülök is, és karom, meg már a hátam, lábaim is kezdenek fájni, zsibbadni, szúrni....elég gáz ez 32 évesen...
Volt valakinek hasonló, és megoldódott valamitől, vagy ez vár rám a jövőben...?
Köszi, Ez nem tűnik túl biztatónak....nem hiszem el, hogy a mai technikai színvonal és egészség ügy (nem az itthoni) mellett szenvednünk kellene életünk végéig....
Más esetleg akinél volt valami javulás,
Kedves kérdező! Megoldódott a probléma? Mi okozta?
( Az utóbbi 3 hétben nekem is mindennapossá vált a leírt nyakfájdalom és tanácstalan vagyok. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!