A szívritmuszavar el fog múlni?
Voltam már szívultrahangon is meg számtalan ekg-n, nem találtak semmit, extasystolém van...hozzáteszem pánikbeteg is vagyok :( 2 hónapja szedek rá gyógyszert, gondoltam, valószínű a pánikbetegségemből adódóan van extrasystolém, de nem múlik. Minden nap, napszaktól, idegi állapotomtól függetlenül is félrekalapál a szívem! Ez már így is marad??? Nagyon kellemetlen és félek is, nehogy valami nagyobb bajom legyen :( A fogamzásgátlót is abbahagytam már /bár nem tudom, sok köze van-e hozzá/
Előre is köszönöm a válaszokat!
24/L
Tudom mennyire ijesztő ez,nekem is volt,sőt néha még szokott is lenni.Az a baj,hogy mivel pánikbeteg vagy,jobban figyeled a szervezeted változásait,és minden tünetet túlértékelsz.Sokszor egy-egy ilyen extrasystole nincs is,de te valamit érzel,ráparázol,figyelni kezded a szívverésed,a pulzusod,pánikhangulatod lesz,tényleg rosszul leszel,mert bevonzod.Tudom,hogy ezt könnyű mondani,de próbálj ne magadra figyelni.Olvass,nézz filmet,tornázz,bármi,de ne figyeld a tested,főleg ne a szívverésed.Felesleges,csak hergeled magad és a tüneteid valóságosak lesznek,mert félsz.A pánikbetegség fantomtünetekkel jár,gondolj arra,nincs is semmi baj,csak úgy érzem,ezek nem valós tünetek.
Nagyon nehéz,tudom,de ha nagyon akarod megszabadulhatsz a betegségtől!Kívánom neked,hogy sikerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!