Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit lehet tenni szívritmuszava...

Mit lehet tenni szívritmuszavar ellen?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, januárban tudtam meg, hosszas vizsgálatok után, hogy szívritmuszavarom van. Nagyon magas a vérnyomásom, gyorsan ver a szívem. Volt rajtam Holter is. Nyugodt állapotomban 140/90 felett van. Az orvos semmit nem írt fel, igazából nem is nagyon foglalkozott velem. Akiknek szintén ilyen problémájuk van, mivel kezelik? Itt a nyár, elég sokat biciklizem, de alig bírom. 20 perces tekerés után, alig kapok levegőt, szédülök, pihennem kell. 8 évig kosárlabdáztam, kajakoztam. Jó kondiban vagyok, nincs rajtam felesleg. Mit tudok tenni ez ellen?
2011. ápr. 12. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Szívritmuszavar ellen nekem egy drnő magnézium pezsgőtablettát vagy panangint ajánlott (tüneti kezelésre). Ha nem szervi szívbetegség miatt van a ritmuszavarod, akkor ezek állítólag segíthetnek. De nézz utána a google-ban ezeknek a gyógyszereknek, hogy szívritmus zavarra szokták ajánlani. Magas vérnyomás ellen (azért a 140 még nem vészes) fehérfagyöngy teát kell inni. Állítólag nagyon nagyon hatásos. Bioboltokban nézd meg, vagy herbáriában. A lényeg, hogy hideg vízben kell kiáztatni. De ez úgy is rajta van a dobozon, gondolom. Ne egyél sósan és az jó, hogy sportolsz. Jó egészséget neked!
2011. ápr. 12. 19:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Azért nem ártana kideríteni mitől magas? Szívultrahangot

kellene csináltatnod. Lehet ideg alapon is, amin csak a

vérnyomáscsökkentő használ. Nekem /én szívbeteg vagyok/ a

panangin használ, de ha szeded 3x1-et kell, mert különben

nem ér semmit. Ez patikában vény nélkül kapható. Még ami

bevált a Q10 vitamin.

2011. ápr. 12. 21:02
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Voltam ultrahangon, idegi alapon van. Bár, az apámnak is van, lehet ezt örökölni?

2011. ápr. 12. 21:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet örökölni, én is örököltem. Nekem olyan érzésem van, mintha nyugalomban nem lenne elegendő a szinuszcsomoó feszültsége az izom egyenletes vezérléséhez. Mintha mozgásra javulna, de egy szer egyértelműen javítja. Potenciafokozó.
2018. máj. 20. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!