Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy szeretitek a teát?...

Hogy szeretitek a teát? Titeket is "felébreszt"?

Figyelt kérdés
Én cukros,citromos vagyok... Anélkül nem is szeretem,más viszont azt mondja,hogy csak magában finom. És 1 bögre teától lehetséges hogy kevésbé leszek álmos? Köszi:)
2011. jan. 24. 22:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
koffein van benne, naná. én is így iszom, de a kávét sokkal jobban szeretem, a tea mellett bealszom:)
2011. jan. 24. 22:49
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem 3 deci kávé sem ébreszt fel, pedig igen ritkán iszom.

A teát pedig csak az ízéért...amúgy cukor+citrom...tejjel meg csak az angolok isszák, na meg akinek van hozzá gusztusa:))

2011. jan. 24. 22:50
 3/11 anonim ***** válasza:

Teában több a koffein, kedves első válaszoló.

Csak az a különbség a kettő között, hogy a kávé a gyomrodban már kifejti a hatását, a tea pedig a bélrendszerben, szépen, fokozatosan.

Ha pedig azt nézzük, hogy a legsűrűbb formájában melyik az erősebb, akkor is bizony a teára esik a választás...szóval teára fel;)

2011. jan. 24. 22:53
 4/11 anonim ***** válasza:
nem írtam kedves utolsó, hogy a kávé mellett milyen hatásokat tapasztalok. a tényekkel pedig tisztában vagyok köszönöm, az alapvető gyógyszertani ismereteim megvannak...
2011. jan. 24. 22:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Mi az? Felzaklatott valami?
2011. jan. 24. 23:03
 6/11 anonim ***** válasza:

Ingadozó, hogy mikor mennyi teát iszom, valamikor megkívánom, és két hétig iszok napi 3at, valamikor hónapokig felé sem nézek. Nem szeretem citromlével, vagy simán cukrosan, vagy anélkül iszom, függ a tea fajtájától is. Pl earl grey-be teszek cukrot, a vörösteába nem. Néha iszom tejjel is, finom úgy is. Amikor először hallottam, hogy valaki tejjel itta, én is furcsának találtam, de gondoltam, próba cseresznye. :)

Amúgy úgy tudom, hogy a fehér tea a legerősebb, olyat csak 1-2x ittam, de finom. Egyszer meg elkövettem egy nagy marhaságot: vettem tesco-s zöld teát. Egy filter után ment a kukába az egész doboz. Olyan íze volt, mintha cigit áztattam volna forróvízbe...

2011. jan. 24. 23:05
 7/11 anonim ***** válasza:

Ezek a magyar emberek... a kákán is megtalálják a csomót... Gondoltam megkérdem az utolsó kettőt (aki vitázik), hogy nők-e, de valahogy pasik a teán nem vesznek össze szóval...

A kérdésre válaszolva:

Engem speciel sem a kávé, sem a tea nem ébreszt fel, előbbivel reggelente rendszeresen próbálkozom, de esélytelen :P.

Teából mostanában zöldet iszom, egy bögrébe két kanál cukor + egy filter. Volt hogy mézzel próbáltam, de az olyan szó-szó. Citromot nem szeretem benne, a rotjai ha belekerülnek különöse nem, gyümölcsteába egy pár csepp (ha barátnőm nagyon próbálkozik) egye kukac...

De legigazibb teának a Twinings standard fekete teát tartom.

2011. jan. 24. 23:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát, én kipróbáltam tejjel is, de nekem nem jött be..:)
2011. jan. 24. 23:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok, nem pedig pasi, és nem vitatkoztunk, legalábbis én nem... nem tudom hogy kerekedett ebből egy vita... Nem állt szándékomban..
2011. jan. 24. 23:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Te pedig, ha kötekedős kedvedben vagy, és már nőnek is néztél, akkor elmondom: Férfi szájából még nem hallottam, hogy valakire azt mondják, hogy "pasi". :))
2011. jan. 24. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!