Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tudtok a migrénről?

Mit tudtok a migrénről?

Figyelt kérdés
mindent amit tudtok.. tapasztalotok.. írjátok le kérlek...
2011. jan. 24. 18:17
 1/3 anonim ***** válasza:

a legfonotsabb, hogy alaposan utána kell járni mitől van és aztán beszedni a gyógyszereket. a legtöbben először beszednek jó sok félét, és amikor kiderül, hogy nme jó, akkor megy orvoshoz, pedig nem játék. én a végén 12 kg-t fogxtam, és az 5.kg-tól már nem akartam( naná, addig örültem, hoyg de jól nézek ki...aztán gebe lettem) és végül kisült, hoyg pszichés oka volt és amíg nem nézek magamba jó mélyen és nem az okot szüntetem meg, addig lesz is, persze lehet rá szedni fájdalomcsillapítókat, de hosszútávon nem megoldás.

orvosilag, hoyg mi lehet még kiváltó ok. pl vérnyomás, látászavar, idegi probléma, pszichés vagy időjárásra való túlérzékenység...arra pl nagyon jó a béres antifrontcsepp-

most ennyi jut eszembe

2011. jan. 24. 18:27
 2/3 anonim ***** válasza:
ja és még a mensivel is összefügghet( ha nő vagy)
2011. jan. 24. 18:29
 3/3 A kérdező kommentje:

nő vagyok igen...

köszönöm a választ ...

szóval akkor fogyhatok is tőle?? ( az nekem nem ártana )

2011. jan. 24. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!