Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szokott fájni a melletek? Mit...

Szokott fájni a melletek? Mit tesztek ellene?

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 23:19
1 2
 11/15 anonim válasza:
76%
Nekem ciklus előtt és alatt szokott, de nagyon. Úgy érzem, leszakad. Múltkor annyira fájt, hogy nem tudtam a hasamon fekve aludni.
2011. jan. 8. 23:44
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
Én nagyon sokat kínlódok vele. Ciklus közepétől már elviselhetetlen, napról-napra fokozódó, de van, hogy mensi alatt sem múlik el. Én voltam kivizsgáláson. Javaslatok:1. szüljek gyereket, mert a tejmirigyek vannak begyulladva ilyenkor (köszi), 2. körömvirágkrém (semmit nem ér), 3. vizesruha (semmit nem ér)4. mastodynum csepp (drága, és az utóbbi időben semmit nem ér) 5. masszírozás (a "rögök" szétmasszírozása, még ez a legjobb, bár nem sokáig). Utolsó lehetőség hormontabletta a magas prolaktin miatt. Ha utána nézel a prolaktin tüneteinek, érteni fogod.
2011. jan. 8. 23:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Időnként szokott, de akkor nagyon. Vagyis inkább úgy mondanám, hogy érzékeny.

Nem nagyon tudok mit tenni ellene, kivárom míg elmúlik. Ez általában pár nap.

Sokszor jobb melltartóban, mert kicsit védi de van, hogy nem bírom magamra venni, mert kicsit fájdalmas érzés.

Szerencsére nem minden hónapban van ez velem, így elviselem. De emlékszem múltkor nagyon rossz volt, a ruhákat hoztam épp be vasalni és ahogy felfogtam és magamhoz szorítottam megnyomta a mellem és...

Pedig annyira hittem benne kislányként, hogy a mell csak tinikorban fáj, amikor még nő. Dehát nem...

2011. jan. 9. 00:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott, mindig mielőtt megjön egy pár napig fáj, aztán a fájdalom elmúlik és 1-2 nap múlva megjön a menzeszem. De én ennek örülök, mivel amúgy nem igazán rendszeres a menstruációm és nem mindig jön meg pontosan, így legalább nem ér kellemetlen meglepi, hanem tudom mikor számítsak rá.
2011. jan. 9. 00:19
 15/15 anonim ***** válasza:

00:18 megint

Ja és nekem is olyan érzés, mintha nehezek lennének és majd meg szakadok, olyan nagynak érzem őket.

Nekem az is kellemetlen olyankor, ha a kezemmel keresztben nyúlok magam előtt valamiért és megnyomódik. Múltkor pedig alvásnál (vagy oldalt alszom vagy hason, háton nem tudok) magam alá kellett tenni puha takarókat és kipárnázni, hogy ne nyomódjanak meg.

De úgy tudom ez természetes, én is voltam orvosnál, de nem talált semmit.

Előttem szólónak, aki felsorolta mit javasolt az orvos köszönöm én is a válaszát. Én nem kérdeztem erről az orvost, de biztos nekem is hasonlókat mondott volna, vagyis gondolom.

2011. jan. 9. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!