Szokott fájni a melletek? Mit tesztek ellene?
Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 23:19
1/15 anonim válasza:
Rossz kategória.
Én egyébként semmit. Megvárom még elmúlik.
3/15 anonim válasza:
néha, és én is megvárom míg elmúlik. ha nagyon fájna valószínű bevennék rá gyógyszert, de nagyon nem szokott.
4/15 anonim válasza:
Mármint hol és mikor érzed a fájdalmat a melledben?
5/15 Trükkös Béla'bá válasza:
Ha fáj meg kell masszírozni. Én okleveles mellmasszőr vagyok :)
6/15 A kérdező kommentje:
ugy erzem mintha nagyon nehez lenne pedig csak 75b feszit a külsö részei fájnak nagyon meg az alja. bimbo meg picit erzekeny mindig kb ciklus felétöl a végéig
2011. jan. 8. 23:32
7/15 anonim válasza:
Igen, szokott, menstruáció előtt. Nem teszek semmit, csak ha már nagyon kellemetlen, akkor itthonra is veszek fel melltartót.
8/15 anonim válasza:
Szia!
Általában ez mensi előtt vagy alatt szokott előfordulni a nőknél, illetve akkor amikor fejlődésben vannak. Ezeket általában a hormonváltozások okozzák. De oka lehet a mellfájdalomnak az is, hogy nem is valójában a melled, hanem a körülötte lévő nyirokmirigyek fájnak, amikor valamilyen náthát, vagy influenzát, vagy egyéb betegséget elkaptál. De ha sokszor és sokat fáj érdemes elmenni doktorhoz.
9/15 anonim válasza:
hát én nem masszírozgatnám az biztos, én elmennék egy orvoshoz, mert simán lehet ciszta is. A legrosszabbat meg le sem írom, pláne, hogy mamámnak volt mellrákja, hál istennek meggyógyult, de pont ez miatt az első dolgom az orvos lenne ha annyira fájna
10/15 anonim válasza:
Nekem a melltartotol faj neha :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!