Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 1 hete alig eszek,3 napja...

1 hete alig eszek,3 napja alig bírok aludni. Miért?

Figyelt kérdés
Semmilyen betegségem sincs, teljesen egészséges vagyok. Nagyon-nagyon ritkán kapok el vírust akkor is 2-3 nap alatt meggyógyulok. A közérzetem jó, csak nem bírok enni, és most már egyre kevesebbet is alszok. Egy irodaház karbantartója vagyok, kollégáimmal semmi bajom, így biztos nem a munkahely miatt van. De akkor mitől? Ötleteket kérek.
2011. jan. 1. 01:10
 1/7 anonim válasza:
A szegény kalóriabevitel miatt van . Velem is volt olyan , hogy ha nem ettem rendesen , nem tudtam aludni .
2011. jan. 1. 14:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem, de miért nem tudok enni normálisan ez ami aggaszt.
2011. jan. 1. 15:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem birsz aludni annyira ehes vagy,enni pedig azert nem birsz mert nem alszol es faradt vagy.
2011. jan. 2. 00:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Érdekes. Ez akkor egy ördögi kör. Megoldásra valami ötlet esetleg?
2011. jan. 2. 15:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom ismered-e a valarianat.Termeszetes novenyi kivonatyokbol keszult,macskagyokerbol,nyugtato,altato hatasa van,nem minositheto nyugtatoszernek.Elalvas elott ha 2 szemet beveszel,ellazit,elalmosit,biztosan tudsz tole aludni,es kipihenten ebredsz majd.Gyogyszertarban veny nelkul kaphato,az arat konkretan nem tudom Magyarorszagon,de nem draga.Probald ki,nekem hasznal.26/l
2011. jan. 3. 02:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam egy teát, ez úgy néz ki segít, már egy kicsit többet aludtam mint eddig, és nyugodtabban. De még nem az igazi.
2011. jan. 3. 10:44
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát azt hiszem meglett az ok. Konkrétabban az okozó!

Beleszerettem egy gyönyörű lányba. Beszélgettem vele, mondat hogy én is tetszem neki, úgyhogy elkezdünk járni. Azóta tudok aludni is, étvágyam is van. Nem gondoltam volna hogy a szerelem tud ilyeneket csinálni.

2011. jan. 8. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!